Μπελούλης: «Χτίσαμε την ομάδα με σωστές βάσεις»

Ο Μαντουλίδης κατέκτησε πανάξια, κατά γενική ομολογία, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν σήμερα  στην Χαλκίδα.







Εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ ξεχώρισε η παρουσία του Βασίλη Χρηστίδη (MVP και πρώτος σκόρερ του τουρνουά) πλαισιωμένος από πολλούς άξιους συμπαραστάτες. Άλλωστε όλοι όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες μιλούσαν για την πληρέστερη ομάδα της Τελικής Φάσης του 41ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων.

Στον πάγκο όμως της ομάδας από την Θεσσαλονίκη υπήρχε ο Κώστας Μπελούλης. Ο έμπειρος τεχνικός, με 27 χρόνια παρουσίας στους πάγκους λίγα ώρα μετά τη λήξη του τουρνουά εξομολογήθηκε με ανακούφιση στο www.basket.gr : «Πολλές φορές είχα φτάσει στη πηγή αλλά ποτέ δεν είχα πιει νερό. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να γευτώ και εγώ τις δάφνες τις επιτυχίας. Ήταν μια ανακούφιση.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά τα παιδιά. Όλη την χρονιά δούλεψαν, πάρα πολύ. Εκτός από καλοί αθλητές είναι εξίσου καλοί χαρακτήρες. Όλοι την σεζόν δεν υπήρξαν προβλήματα συμπεριφοράς», τόνισε με καμάρι ο Κώστας Μπελούλης και συμπλήρωσε για το σημείο καμπής την φετινή χρονιά: «Μετά την μοναδική μας ήττα εντός έδρας με το ΠΑΟΚ υπήρξε ένας κλονισμός. Η ήττα αυτή λειτούργησε σαν προειδοποιητικό καμπανάκι. Από εκείνη την στιγμή όλη η ομάδα αφυπνίστηκε. Τελικά μας έκανες πολύ καλό εκείνη η ήττα αφού φτάσε στη κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Αναφερόμενος στους παίκτες του ο Κώστας Μπελούλης δεν περιστροφές μας δήλωσε:
«Σίγουρα το αστέρι της ομάδας είναι ο Χρηστίδης. Γύρω του όμως έχει μια πλειάδα από καλούς παίκτες που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Έτσι χτίσαμε την ομάδα με σωστές βάσεις» και υπογράμμισε για το μέλλον αυτών των παικτών: «Από την φετινή ομάδα δέκα παίκτες θα παίξουν την νέα χρονιά στους εφήβους. Δεν ξέρω ποιους θα κρατήσει η διοίκηση αλλά νομίζω ότι μπορούν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών».


Ο Κώστας Μπελούλης που αποχωρεί από το πάγκο της ομάδα της Θεσσαλονίκης ένοιωσε την ανάγκη κλείνοντας την συνέντευξη του στο wwww,basket.gr να ευχαριστήσει την οικογένεια του αλλά και όσους τον βοήθησαν στο έργο του. Τέλος με συγκίνηση συμπλήρωσε: «Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον Ευάγγελο Μαντουλίδη, ιδρυτή του σχολείου, που δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ελπίζω εκεί ψηλά που είναι να τον κάναμε χαρούμενο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια