Προορισμός Ηράκλειο για την Εθνική Νέων Ανδρών- Ενσωματώνονται και οι τρεις του Ολυμπιακού

Η Εθνική Νέων Ανδρών αναχωρεί αύριο το μεσημέρι με προορισμό την Κρήτη, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Ηράκλειο-Ρέθυμνο 8-20/7).







Η ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Δύο Αοράκια (3-5/7) και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τσεχία. Οι παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Κουζέλογλου, Μιχάλης Λιάπης, Πάρης Μαραγκός, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Σιόλογκας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, Κώστας Φακοπουλίδης, καθώς Πετρόπουλος, Καμαριώτης και Γερομιχαλός αποχαιρέτησαν την ομάδα.

Ενσωματώνονται και οι τρεις του Ολυμπιακού

Με 15 παίκτες θα ταξιδέψει τελικά η Εθνική Νέων Ανδρών καθώς η ΕΟΚ και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας, ενημερώθηκαν ότι οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου θα ταξιδέψουν αύριο κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο. Ο Μίσσας τόνισε: Μας ενημέρωσαν πριν από λίγο ότι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών, κάτι που σίγουρα είναι θετικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τα παιδιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια