Σε διεθνές τουρνουά στη Λάρισα οι παίδες της HOOP

Η παιδική ομάδα της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού βρέθηκε τις τελευταίες μέρες του 2013, 26-29 Δεκεμβρίου, στην πόλη της Λάρισας συμμετέχοντας σε Διεθνές Τουρνουά έχοντας την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της.




Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού αποδέχθηκε με μεγάλη της χαρά την πρόσκληση που δέχθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λάρισας και την ομάδα του Σπάρτακου και επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη έχοντας γεμίσει εμπειρίες για την συνέχεια των φετινών της υποχρεώσεων και όχι μόνο.

Η ομάδα της ΗΟΟΡ αγωνίστηκε στον Β΄ όμιλο του Διεθνούς Τουρνουά και αντιμετώπισε τον εκ των διοργανωτών Σπάρτακο, την Triple Crown (σ.σ. με επικεφαλής της τους Ρεντζιά, Αλβέρτη και Παπανικολάου) και την Τσέρατς από την Σερβία και στον αγώνα κατάταξης την BAC που πρόκειται για την σχολή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με προπονητή της τον Κώστα Παταβούκα.

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού με αφορμή την παρουσία της στο Διεθνές Τουρνουά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λάρισας και την ομάδα του Σπάρτακου για την ευκαιρία που της δώσανε να δώσει το παρών.

Ακόμη τους γιατρούς του Παλιού Νοσοκομείου Λάρισας για τις βοήθειες που προσέφεραν σε αθλητή της ομάδας που κατά την διάρκεια της παρουσίας της ΜΙΝΙ ομάδας στην Λάρισα τραυματίστηκε όπως και τον Συνεταιρισμό ΤΑΧΙ για την εξυπηρέτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την ομάδα της ΗΟΟΡ συνταξίδεψε στην Λάρισα και η ομάδα μίνι που με την σειρά της αντιμετώπισε σε σειρά φιλικών παιχνιδιών τρεις ομάδες της πόλης. Τους Σπάρτακο, Αστέρα Λάρισας και Ακαδημία Αθλημάτων.

Με την εκεί παρουσία της η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού φρόντισε πριν την αναχώρησή της να προσκαλέσει τις ομάδες της Λάρισας που αντιμετώπισε για φιλικά παιχνίδια στην έδρα της.

Στην Σάλα Γεννηματά και πιο συγκεκριμένα τις ΑΕΛ, Σπάρτακο, Αστέρα Λάρισας και Ακαδημία Αθλημάτων θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ανταποδώσει και την φιλοξενία που έτυχε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια