Επιστολή στον Υφυπουργό για τις σχολές προπονητών Α' κατηγορίας από τον ΣΕΠΚ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης απέστειλε εκ νέου αίτημα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, για την ανάγκη που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια για την ίδρυση της Σχολής Προπονητών Α' κατηγορίας.

Η επιστολή είχε ακόμη παραλήπτες την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου, αλλά και την ΕΟΚ (Τάκη Τσαγκρώνη), που ενημερώθηκαν για τα δεδομένα και το αίτημα του ΣΕΠΚ.

Ο Σύνδεσμος με την επιστολή που έστειλε τόνισε ότι είναι «επιτακτική η ανάγκη για λειτουργία αυτής της Σχολής», η οποία έχει να συσταθεί περισσότερα από πέντε χρόνια. Το γεγονός αυτό δεν επιτρέπει σε αποφοίτους σχολών Β' κατηγορίας να αποκτήσουν το δίπλωμα της Α' Κατηγορίας, ενώ παράλληλα διεθνείς αθλητές (Κακιούζης, Παπανικολάου, Γιαννούλης), που έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν την σχολή, έχουν αποκλειστεί από αυτή τη δυνατότητα.

«Επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για τη δημιουργία Σχολής προπονητών Α΄ κατηγορίας προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους δικαιούμενους να παρακολουθήσουν τη σχολή αυτή να αποκτήσουν το αντίστοιχο δίπλωμα και να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του θεσμού αυτού προς όφελος του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, των αθλητών και των ανθρώπων που το υπηρετούν» αναφέρεται μεταξύ άλλων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια