Πίστη για επιστροφή στις νίκες στο παιχνίδι με ΠΑΟΚ KYANA για τον Αρη ELGEK

Στην χθεσινή προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Αρη, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Θωμάς Γιώτας και ο γενικός αρχηγός των τμημάτων, Νίκος Λεκίδης.







Στην ομιλία του προς τις παίκτριες και το προπονητικό τιμ, όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής (12/1 - 12:00) με τον ΠΑΟΚ στο «Nick Gallis Hall», ο πρόεδρος τόνισε πως θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη, να είναι συγκεντρωμένες και να πάρουν τους βαθμούς, ώστε να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει στήριξη προς όλους και πίστη στις ικανότητες της ομάδας, όχι μόνο για την νίκη επί του ΠΑΟΚ την Κυριακή, αλλά για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις (και νίκες) στους προσεχείς αγώνες.

Κλείνοντας, την ομιλία του, είπε ότι το παιχνίδι της Κυριακής θα πρέπει να είναι το εφαλτήριο της ανάκαμψης της ομάδας, η οποία αδικείται από την τωρινή της βαθμολογική θέση.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός έκανε την εξής δήλωση για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Κάθε παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, όπου και οι δυό ομάδες, ανεξαρτήτως βαθμολογικής ή ποιοτικής διαφοράς, θέλουν να κατακτήσουν τη νίκη. Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Από τότε έχει περάσει ένας ολόκληρος γύρος και έχουν αλλάξει πολλά».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι, δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου μας να κατακτήσουμε τη νίκη, η οποία θα μας δώσει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια