Εντός έδρας ήττα για τις Ελπίδες Ηλιούπολης

Την ήττα γνώρισαν οι Ελπίδες Ηλιούπολης στο εντός έδρας ματς της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Σταυρού (47-50).











Όπως γράφει η ιστοσελίδα των γηπεδούχου, «ήταν ένας δυνατός αγώνας και ντέρμπι μέχρι τέλους. Η ομάδα μας είχε την ατυχία να αγωνιστεί με ελλείψεις στη θέση του πλέι-μέικερ και μετά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν και την αποβολή του Κεχαγιά τα πράγματα δυσκόλεψαν περισσότερο.

Σε ένα σημείο όπου προηγούμασταν, η ομάδα έχασε την ψυχραιμία της, βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως παρόλα αυτά οι παίκτες μας προσπάθησαν και βρήκαν το σθένος να φέρουν το ματς στον πόντο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος (47-48). Δυστυχώς η αστοχία στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα μας στέρησε την ευκαιρία να αρπάξουμε την νίκη.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που για μια ακόμη φορά ήταν παρόν στο γήπεδο και είναι κρίμα που δεν τους αποζημιώσαμε με μία νίκη. Αυτή η ήττα μας πεισμώνει για να προσπαθήσουμε κι άλλο. Συνεχίζουμε στο επόμενο ματς με τον Πύρρο Ευόσμου.

Διαιτητές: Μουτζούρης-Κούσης
ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ(Καλαϊτζόγλου): Τερμεντζής 11, Κωνσταντινίδης 7, Τριανταφυλλίδης, Δημητριάδης 16, Κεχαγιάς 7, Δόκος, Κασούμης 2, Παπαγγέλου 4, Καλαϊτζόγλου, Μοαβίνης.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ(Σαββίδης): Τάντσο Η. 13(3), Γκαϊδατζής 2, Σαλέπης 5, Τάντσο Α. 17(3), Σίμογλου, Κουτσιανούδης 4,  Κουτσάμπασης, Καραγιώρας 4, Βούζος 5, Καραμπέλας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια