ΑΕΕ Τούμπας: «Ντιφένς ιζ νοτ ενάφ (ειδικά όταν δεν την παίζεις ... την ντιφένς)»

Με το γνωστό χιουμοριστικό της στυλ η ιστοσελίδα της ΑΕΕ Τούμπας σχολιάζει το παιχνίδι με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου:








«Δύσκολο να κρατήσεις ΚΑΙ το Ρύσιο (μετά το Πανόραμα) κάτω από τους 50 πόντους, ώστε να κερδίσεις γι αυτόν τον λόγο (αφού η έφεσή σου στο σκοράρισμα είναι -ακόμα- σε λανθάνουσα κατάσταση). Αλλά οι 23 πόντοι στο πρώτο δεκάλεπτο και οι 38 συνολικά στο α' ημίχρονο δεν είναι κολακευτικοί (ειδικά όταν στο ίδιο διάστημα βάζεις μόλις 27).

Και όταν στο καλό σου -αμυντικά- τρίτο δεκάλεπτο κράτησες το Ρύσιο μόλις στους 10 είναι κρίμα - πολύ κρίμα - να μην μπορείς να βάλεις πάνω από 14, έχοντας μάλιστα τις ευκαιρίες που χρειαζόσουν για να πλησιάσεις περισσότερο απο τους 8 που έριξες τη διαφορά (από τους 18 που είχε φτάσει).

Λίγο το αυτοκαλάθι του Καλαμάρα, λίγο οι βιαστικές επιλογές, λίγο η αδυναμία να τελειώσουμε τις φάσεις όταν επιτέλους καταφέραμε να τρέξουμε, δεν μας επέτρεψαν να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά, να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ένα ματς στο οποίο μπήκαμε με μεγάλη καθυστέρηση.

Με 4/25 τρίποντα μάλιστα και μόλις 50% στα σουτ δύο πόντων, όσο και να περιορίζεις τους ικανότατους αντιπάλους (π.χ. ο Άρης Μυτιληναίος έμεινε στο "0") δύσκολα μπορείς να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά όταν ο έτερος Μυτιληναίος (6π.) τρυπούσε την άμυνά σου με κάθε τρόπο με τις πάσες του, τις οποίες αξιοποιούσε ο Μουτσέλης με τον καλύτερο (και ιδιαίτερα επώδυνο) τρόπο.

Η ΑΕΕΤ, αν και θα μπορούσε, δεν μπόρεσε να κλέψει ένα ματς σε μια έδρα που δεν της "πάει" καθόλου (πέρυσι την 4η αγωνιστική φύγαμε με 28 στην πλάτη), έμεινε στο 1-1 (χωρίς να την ενοχλεί ιδιαίτερα) και πέρασε την εβδομάδα κάνοντας την αυτοκριτική της (αφού προπονήσεις δεν κατάφερε να κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία).

Ελπίζουμε σε 24 ώρες να έχουμε επιστρέψει στις επιτυχίες...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια