Βουλγαράκη: «Έχω αδυναμία στην Κρήτη»

Ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα των Χανίων η Κλέλια Βουλγαράκη. Η διεθνής παίκτρια με όλες τις Εθνικές ομάδες των τμημάτων υποδομής, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΑΧανίων, βρέθηκε στα Χανιά για να ενσωματωθεί με την ομάδα και μίλησε στο missmatchbasket.blogspot.gr:  






Ποιές ήταν οι προηγούμενες ομάδες που έχεις αγωνιστεί;

«Έχω παίξει για 8 χρόνια στη ΜΕΝΤ ξεκίνησα από το μίνι μέχρι γυναικείο και τα 2 τελευταία χρόνια έπαιζα στον ΠΑΟΚ».

 Από την Θεσσαλονίκη στα Χανιά. Γιατί προτίμησες το τοπικό πρωτάθλημα και ποίος ήταν ο λόγος που ήρθες στον ΟΑ Χανίων;

«Λόγω σπουδών ήταν πολύ δύσκολο να συνδυαστεί με τον πρωταθλητισμό, παρόλα αυτά επειδή αγαπώ πολύ τον αθλητισμό και το μπάσκετ συνεχίζω απλώς σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Πολύ σημαντικός παράγοντας ήταν ο προπονητής της ομάδας των Χανίων ο Μιχάλης Κασικτσόγλου με τον οποίο έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν όπως επίσης από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης εδώ πέρα το Γιάννη Τζουγκράκη και το Γιάννη Τσιχλάκη μου ενέπνευσαν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, και δείχνουν πολύ μεγάλο ζήλο ώστε να υπάρχει άψογη λειτουργία στην ομάδα. Εκτός από όλα αυτά έχω και αδυναμία στην Κρήτη οπότε βρίσκω ευκαιρία να είμαι αρκετά συχνά εδώ».

Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

«Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο, όλα τα κορίτσια είναι μια παρέα με βοήθησαν πολύ στο να νιώσω άνετα από την πρώτη μέρα πρόθυμα να βοηθήσουν σε οτιδήποτε. Μ' αρέσει ο τρόπος που είναι στημένη η ομάδα που στηρίζεται σε νέες κοπέλες και υπάρχει όρεξη για δουλεία. Γενικότερα υπάρχει μεγάλη θέληση και διάθεση και συνδυασμό με το κλίμα της ομάδας, θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή βάση να πετύχουμε τους στόχους μας για φέτος». 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια