Σταματάει από το ΠΚ Νεάπολης ο Λουλουδιάδης;


Την επιθυμία του να μην αγωνιστεί του χρόνου με τα χρώματα του συλλόγου που τον ανέδειξε εξέφρασε ο Γιάννης Λουλουδιαδης.











Θέλει να σφυρίξει Α'  ΕΚΑΣΘ και η συμμέτοχη του στο ΠΚ Νεάπολης δεν του επιτρέπει να το κάνει. Το ΠΚ Νεάπολης, όπως αναφέρεται σε σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, «θα σεβαστεί την επιθυμία του αθλητή αφού ο Γιάννης αγωνίζεται στο σύλλογο από μικρό παιδί, έχει παίξει όλα τα επίπεδα και τα τελευταία χρόνια είναι από τους βασικούς αθλητές του ανδρικού.

Η θέση μας βεβαία είναι άλλη. Θα μπορούσε η διαιτησία να περιμένει λίγο, καθώς και τα ωραία χρόνια φεύγουν και δε θα μπορέσει να ξαναγυρίσει σε αυτά που ζει τώρα έως αθλητής με το έμβλημα της ομάδας στο στήθος, αλλά δε θα μπούμε σε καμία περίπτωση ανάμεσα σε αυτόν, την ομάδα και τη διαιτησία. Η απόφαση είναι μόνο δική του».

Από Δευτέρα επαφές με τους προπονητές της υποδομής

Όπως γράφει στην ίδια σελίδα από εβδομάδα θα γίνει μια επαφή με τους προπονητές των τμημάτων του συλλόγου για να δούνε το πόσο κοντά είναι οι δυο πλευρές ενόψει της νέας περιόδου. Φυσικά αυτό δεν αφορά το ανδρικό καθώς ο Γιάννης Γκένογλου συμφώνησε ήδη να συνεχίσει στην ομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια