Φίλοι ΠΚ Νεάπολης: «Νίκη γοήτρου ή ότι θερίζεις σπέρνεις;»


Μ’ αυτόν τον τίτλο ξεκινά το μπλογκ των φίλων του ΠΚ Νεάπολης την αναφορά στον χθεσινό αγώνα με το ΠΣ Ευκαρπίας και αναφέρει τα εξής:








«Χθες η ομάδα νίκησε την Ευκαρπία, μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είχε καταντήσει πραγματικό βαρετό να βλέπεις την ομάδα να παίζει, να κερδίζει  και στο τέλος να χάνει από την ομάδα της Ευκαρπίας. Κάτι τέτοιο χθες δεν έγινε.

 Σε αντίθεση με τον αγώνα κυπέλλου που είχαμε πατήσει εκατό με το ξεκίνημα, χθες αυτή που έτρεχε στην αρχή ήταν η αντίπαλος μας. Αλλά όπως την πάθαμε εμείς από τις δυνάμεις μας στο κύπελλο και δε μας έβγαιναν οι ανάσες έτσι την έπαθε χθες η Ευκαρπία… Κάποιος είπε πως ήταν το ίδιο παιχνίδι από την ανάποδη. Όχι, χθες δεν είχαμε τους διαιτητές να τα δίνουν όλα στην αντίπαλο, αλλά χθες η αντίπαλος δεν έπαιζε και για το κύπελλο, μάλλον θεώρει την άνοδο δεδομένη. Δεν μας ενδιαφέρει όμως η αντίπαλος. Έπαιξε και έχασε, έπαιξε στα ισα και έχασε στα ισα, μακάρι να το λέγαμε κι εμείς αυτό για το κύπελλο…

Ο αγώνας λοιπόν ήταν ντέρμπι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, το πρώτο ανήκει στην αντίπαλο και το χαρίζουμε. Εκεί όμως που χρειάστηκε η ομάδα μας ήταν παρούσα. Οι αθλητές μας έδωσαν τις μάχες τους και τις κέρδισαν και ας είχαν να αντιμετωπίσουν τεχνικές ποινές και αντιαθλητικά που έπεφταν σωρηδόν προς τη μεριά μας και ας είχαν να αντιμετωπίσουν τις ψεύτικες ενέργειες των αντίπαλων τους, ας είχαν να αντιμετωπίσουν την εριστικότατα  της αντίπαλης κερκίδας που αν και λιγότερη ήταν πάντα με μια «καλή λέξη» στο στόμα της και ας είχαν να αντιμετωπίσουν τη γκρίνια του αντιπάλου πάγκου από το πρώτο λεπτό κάτι που μας βάζει σε μεγάλες υποψίες για το χθεσινό αγώνα αλλά και σε ακόμη μεγαλύτερες στους προηγούμενους που δεν ακούστηκε κιχ…

 Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να θίξουμε το θέμα του αντίπαλου «προπονητή». Ο,τι έχει καλές δημόσιες σχέσεις το γνωρίζουμε, το ότι ασχολείται όλη τη μέρα με το μπάσκετ και αυτό το ξέρουμε, αλλά το να γκρινιάζει, να χτυπιέται και να οδύρεται σε όλο το ματς αυτό χθες το πρωτοείδαμε.

Η συμπεριφορά του διέκοψε αρκετές φορές  το παιχνίδι, οι διαιτητές έδειξαν τεράστια υπομονή σε αντίθεση με τον πάγκο μας που ήταν αμείλικτοι από το πρώτο λεπτό. Τώρα από ότι μας ενημέρωσε υψηλό στέλεχος της ομάδας μας ο αντίπαλος προπονητής δεν είναι και προπονητής….

Οπότε διπλό το κακό η μάλλον πολλαπλό, αλλά σε αυτό επειδή δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση δε μπορούμε να πάρουμε θέση. Αν όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η οργανωτική αρχή και οι διαιτητές έχουν μεγάλη ευθύνη….

Για το τέλος αφήσαμε κάτι για να το κάνουμε απόλυτα αντιληπτό και στους πιο ξεροκέφαλους. Το μπλοκ αυτό δεν έχει  καμία σχέση με τη διοίκηση και τους ανθρώπους της. Το μπλοκ αυτό γράφει και καταγράφει τα θέματα από την μεριά των φίλων του ΠΚ Νεάπολης, που είμαστε πολλοί και γινόμαστε περισσότεροι θέλουν δε θέλουν κάποιοι… Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για τη χαρά που μας έδωσαν χθες το βράδυ».

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ουστ λαμογια!! που θα μιλησετε για τον προπονητη μας!! θα σας χαρισουμε ενα ζευγαρι κυαλια να βλεπετε την Γ εθνικη!!! αντε και του χρονου στη Γ1!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαν απλός παρατηρητής των πραγμάτων θέλω να γράψω μια υποθετική ιστορία. Ειμαι εγώ ένας άσχετος χωρίς δίπλωμα προπονητής και έρχομαι και σε κερδίζω 4/5 φορές μέσα σε 2 χρόνια. Εσύ πως νιώθεις που χάνεις απο έναν άσχετο;
Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά κύριοι.
-Βαρετό είναι να έρχομαι στη Νεάπολη και κάθε φορά όταν το ματς αρχίζει και στραβώνει να φταίει η διαιτησία. Ελεος. Κι έχω δει οχι μία, αλλά 2 και 3 50-50 διαιτησίες εκεί μέσα με την Ευκαρπία. Και μάλιστα οι διαμαρτυρίες σας είναι -οι περισσότερες- σε φαουλ που φορτώνεστε. Μα είναι απλό: ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΥΛΟ, προσπαθώντας να καλύψεις την έλλειψη επιθετικού ταλέντου της ομάδας, πως ειναι δυνατόν να διαμαρτύρεσαι για τα φάουλ που σου δίνονται.
-Στο κύπελλο, πιο δίκαιη διαιτησία δε θα μπορούσες να είχες ΠΚ Νεάπολης. Τώρα τα άλλα, να χαμε να λέγαμε. Αλήθεια γιατί δεν ανεβάζετε τα δύο αυτά παιχνίδια ολόκληρα για να δούμε τα σφυρίγματα;
-Οσο για τις διαμαρτυρίες των πάγκων έχω να πω: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ. Αλήθεια ο κύριος με την πλούια γκρίζα κόμη και τα γυαλιά στον πάγκο, τι ακριβώς κάνει; Ειναι assistant; Γιατί μάλλον υπευθυνος βοηθός κόουτς διαμαρτυριών πρέπει να γίνει. Μαζί μ αυτόν, έχουμε και τον κύριο ''μπλε χανουμίτσα'' έξω από το γήπεδο, που περιφέρεται συνεχώς πάνω-κάτω, κάνει τον ειδικό, φωνάζει, οργιάζει και μάλιστα φεύγει στο τέλος χαρούμενος απο το γήπεδο νομίζοντας ότι έκανε το καθήκον του σαν ''φιλαθλος'' της Νεάπολης. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στον φίλαθλο της Νεάπολης με την μπύρα ή τον άλλο με το τσιγάρο μέσα στο γήπεδο. Προφανώς το γήπεδο είναι χασαποταβέρνα των '80s.
-Δε θα κάνω άλλη αναφορά στην ''καυτή'' κερκίδα αφού αποτελείται από τους παραπάνω 3-4 κυρίους συν κάτι παιδιά 15χρονα που κουρδισμένα από αυτούς έρχονται στο γήπεδο. Αλήθεια, όταν αναφέρεστε για τους υπευθύνους, εσείς ως προς αυτά τα παιδιά που είστε υπευθυνοι, γιατί ανήκουν στις ακαδημίες σας, φέρεστε ως τέτοιοι; Οταν σας βλέπουν να οδύρεστε, να καπνίζετε και να πίνετε μέσα στο γήπεδο; Πλάκα μας κάνετε μάλλον.
-Οσο ξεροκέφαλος και να μαι, χαζός δεν είμαι. Οι φίλοι του ΠΚ που γράφουν το μπλογκ, ανήκουν στη διοίκηση ή για να το θέσω σε πιο ανοιχτή βάση, στους ανθρώπους που τρέχουν τα ζητήματα της ομάδας.
Τελευταίο: πραγματικά συγχαρητήρια στον κύριο Γκένογλου για την ομάδα που έχει φτιάξει, η οποία παλεύει τα ματς κι έχει το δικό της -έστω και εκτός ορίων μερικές φορές- μπασκετικό στυλ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι άσχετος και με τις δύο ομάδες και ανήκω στο μπασκετικό χώρο.
Ειλικρινά έχω κουραστεί σε αυτό το μπλόγκ να διαβάζω ΚΑΘΕ φορά που χάνει η Νεάπολη το πόσο πολύ την αδίκησε η διαιτησία.
Δε γίνεται ρε παιδιά.Κάποιες ομάδες είναι ανώτερες και γι'αυτό χάνετε.Δε γίνεται πάντα κάτι άλλο να φταίει.