Διαφορά 44 πόντων για την Αναγέννηση Φαλήρου-Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Φαλήρου που επικράτησε στη Θέρμη του ατρομήτου Τριαδίου με 52-96.






Όπως διαβάζουμε στην σελίδα των νικητών, «η ομάδα μας  από την αρχή του παιχνιδιού μπήκε μπροστά στο σκορ και κατόρθωσε να προηγείται στα πρώτα λεπτά του αγώνα με επιμέρους 0 -11.

Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια κάτω από την σωστή καθοδήγηση του Κώστα Κωτούλη και έχοντας όλους τους παίκτες συγκεντρωμένους και αποφασισμένους, κρατήσαμε και διευρύναμε  την διαφορά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Πλέον το μυαλό όλων είναι συγκεντρωμένο στο επόμενο κομβικό εντός έδρας παιχνίδι με την αήττητη Αρετσού και έργο του προπονητή μας, πέραν της ετοιμασίας στο αγωνιστικό κομμάτι , είναι και η γρήγορη «προσγείωση» των παικτών ώστε αυτή η μεγάλη διαφορά απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο να μην αποτελέσει μπούμερανγκ για την ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή, αφού πλέονν με συστηματική δουλειά και υπομονή, με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να διαφαίνονται τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους.

Δεκάλεπτα: 11-25, 26-42, 41-66, 52-96
Διαιτητές: Κατσιάνης-Κωτίδης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥ (Μαυρίδης-Μανουσαρίδου): Σπίθας 5, Τζίκος, Σπυριδόπουλος 4, Πασσιάς 2, Ζέκας 4, Τερεμεκές 2, Μάντης 1, Στέφανου 9, Βλάχος 16, Χατζηπουφλής 3, Ζαχαριάδης 6 (1).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΟΥ (Κωτούλης-Κουνταρδάς): Πράττος 24 (5), Ρεμουντάκης 11, Ρατόπουλος 5, Παππάς 4, Ντάλης 4, Γιαννακού 3 (1), Πριονάς 7 (2), Βλάχος, Μαργώνης 5, Κατιγκάς 7 (1), Ντερβίσι 20 (1), Μάραντος 6.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια