Μικρά μικρά από την χθεσινή μέρα του Πανελληνίου Νεανίδων στα Διαβατά

Χρειάστηκε να περάσουν περίπου επτά λεπτά και αρκετές φωνές από τον προπονητή τους προκειμένου να πετύχει το πρώτο της καλάθι η ομάδα της Αχαγιάς 82 που έδειξε ότι θα είναι η πιο αδύναμη των αγώνων.




*Περίπου 20 γονείς και φίλαθλοι της ομάδας του Πανιωνίου έδωσαν εντυπωσιακό παρών στο πρώτο παιχνίδι με σημαίες και μπαλόνια. Βέβαια δεν χρειάστηκε να φωνάξουν ιδιαίτερα καθώς η ομάδα τους είχε πολύ εύκολο έργο.
*Κατάσκοποι και από τις υπόλοιπες ομάδες των αγώνων παρακολούθησαν το παιχνίδι της πρεμιέρας. Μεταξύ αυτών ο προπονητής του Αρη Μάκης Καμπούρογλου, του ΔΑΣΑΛ Αγγελος Γιαννουλάκης, ο έφορος του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας Βενιαμίν Χωλόπουλος και ο γενικός αρχηγός Χρήστος Τακουλίδης.
*Λάτρης του γυναικείου μπάσκετ ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Βαφειάδης βρέθηκε από την αρχή του τουρνουά στα Διαβατά.
 *Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής παγκορασίδων Ευριπίδης Μελετιάδης, παρέα με τον έφορό του στον ΠΑΟΚ Βασίλη Αγγελίδη, ο προπονητής των γυναικών του Αρη Κώστας Κωτούλης, ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας Κώστας Κυρατζής και οι Θωμάς Προδρόμου και Δημήτρης Ιωαννίδης, ήταν ορισμένοι από τους θεατές του δεύτερου και πιο κρίσιμου χθεσινού αγώνα.
*Κάτοικος της περιοχής η Ρίτα Πολυμένη δεν μπορούσε να λείψει από μια τόσο σημαντική διοργάνωση που διεξάγεται στα Διαβατά.
*Η Αρτεμις Σπανού που εντυπωσιάζει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ βρέθηκε στα Διαβατά για την πρώτη μέρα των αγώνων και είχε θερμό εναγκαλισμό με τις πρώην συμπαίκτριές της στον  Πανιώνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια