er

Ενώνουν τις δυνάμεις στον Αθηναϊκό κατά του καρκίνου του μαστού

 

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού και την 27η Οκτωβρίου, δύο μέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα. Ο Αθηναϊκός Qualco μέσα από μια σειρά δράσεων στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στοχεύει στην ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση γύρω από την ασθένεια που αποτελεί παγκοσμίως τη συχνότερη μορφή καρκίνου στον ενήλικο πληθυσμό. Αναλυτικά οι δράσεις στην αναμέτρηση της Κυριακής:

 

Σε συνεργασία με τον Alma Zois  / «Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»» θα υπάρξει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού με τις εθελόντριες του συλλόγου να είναι παρούσες στο γήπεδο.

 

Σε συνεργασία με το νοσοκομείο Metropolitan Hospital και κατόπιν προσφοράς του θεραπευτηρίου, θα κληρωθούν πέντε δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες άνω των 50 ετών, οι οποίες θα παραβρεθούν στον αγώνα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

 

Η ομάδα θα αγωνιστεί με την, ειδική για την περίσταση, ροζ εμφάνιση.

 

Οι εισπράξεις του αγώνα θα διατεθούν στον «Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

 

Επιπλέον των εισπράξεων του αγώνα, οι παίκτριες και το επιτελείο της ομάδας θα προσφέρουν στον «Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»» πέντε ευρώ για κάθε πόντο που θα δεχτούμε από τον Ηρακλή.

 

Στο ημίχρονο του αγώνα, το καθιερωμένο μας παιχνίδι θα έχει τίτλο «Ντριμπλάρουμε τον καρκίνο του μαστού» και οι τρεις νικητές θα πάρουν από μια συλλεκτική μπάλα ροζ χρώματος, προσφορά της Wilson Basketball .

 

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 13:45 και το μήνυμα ξεπερνάει τον αθλητισμό. Αγγίζει την κοινωνία, την οικογένεια, τη ζωή την ίδια. Αυτή την Κυριακή, το ροζ είναι ζωή. Ο Βύρωνας θα είναι ροζ. Ο Αθηναϊκός θα είναι ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια