er

Δόξα Λευκάδας-Ελευθερούπολη: Αήττητοι εναντίον φορμαρισμένων

 

Η Δόξα Λευκάδας υποδέχεται την Ελευθερούπολη το Σάββατο στις 17:00 για την πέμπτη αγωνιστική της Elite League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το προνόμιο να αποτελούν τη μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. «Δύσκολο και περίεργο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ ώστε να δώσουμε τον ρυθμό που θέλουμε στο παιχνίδι. Διαχρονικά είναι μια ομάδα απρόβλεπτη με ταλέντο στην επίθεση όποτε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας να κερδίσουμε. Σημαντική και η συμπαράσταση του κόσμου μας, που τον περιμένουμε να γεμίσει το κλειστό», δήλωσε ο 27χρονος γκαρντ της Δόξας Λευκάδας, Τζόι Γκάτζο.

 

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δύο σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους στη βαθμολογία. «Οι δυο συνεχόμενες νίκες με Ηρακλή και Πρωτέα ανέβασαν τη ψυχολογία μας αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας, ένα δύσκολο παιχνίδι όπου πρέπει να προσπαθήσουμε σε μεγάλο βαθμό.  Η Λευκάδα έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα δείχνοντας μια εξαιρετική δυναμική.  Δεν είναι τυχαίο που διατηρεί το αήττητο μέχρι τώρα. Θεωρώ ότι πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν και στις δυο ομάδες, σπουδαίοι παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι θα το παλέψουμε.  Το φετινό πρωτάθλημα έχει μόνο δύσκολα παιχνίδια», ανέφερε ο 27χρονος σέντερ του ΓΣΕ, Θοδωρής Καρράς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια