er

Κόροιβος-Τρίκαλα Basket: Ενδιαφέρον ματς στην Αμαλιάδα

 

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας αναμετράται με τα Τρίκαλα Basket το Σάββατο στις 17:00 για την πέμπτη αγωνιστική της Elite League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες και θέλουν να παραμείνουν ψηλά στην κατάταξη. «Καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική νίκη το περασμενο Σάββατο εκτός έδρας στον Ερμή. Με τον τρόπο αυτό ΄΄ρεφάραμε΄΄ την ήττα στην έδρα μας από τον Έσπερο. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση, διορθώνουμε τα λάθη μας,  και προετοιμαζόμαστε σκληρά για τον αγώνα του Σαββάτου στην έδρα μας με τους Ικάρους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας, σε όλη την διάρκεια του αγώνα για πάρουμε την νίκη.  Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας χωρίς άλλη απώλεια. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να βρεθεί δίπλα μας σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα», τόνισε ο 23χρονος φόργουορντ του Κοροίβου, Άρης Σωτηρίου.

 

Tα Τρίκαλα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από τρεις σερί ήττες. «Ξέρουμε πως ο Κόροιβος είναι μια πολύ καλή ομάδα , πολύ δυνατή που προέρχεται από μια πολύ δύσκολη νίκη εκτός έδρας. Εμείς έχουμε κάνει κάποια κακά αποτελέσματα και πρέπει να βρούμε τις δυνάμεις μας , να ακολουθήσουμε το πλάνο του coach για 40 λεπτά , να μπούμε δυναμικά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο 20χρονος γκαρντ των Τρικαλινών, Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια