er

Κόρακα: «Αισθανόμαστε πραγματικά μία ομάδα με την Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές της»

 

Η Προϊσταμένη Υποδ/νσης Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Μαρία Κόρακα, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με την Έλενα Βογιατζή και τον Αποστόλη Τριανταφύλλου και μίλησε για το τουρνουά Rising Stars – Εθνική Ασφαλιστική, το οποίο ξεκινάει αύριο (18/10). Αναλυτικά είπε:

 

Για την υποστήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής στο τουρνουά Rising Stars:

 

«Επιδιώκουμε με κάθε δράση να θέσουμε τα θεμέλια για την επόμενη μέρα και αυτό δε μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να στεκόμαστε δίπλα στους νέους ανθρώπους και να επενδύουμε στα όνειρά τους. Στο πρωτάθλημα αυτό, που όντως είναι πάρα πολύ σημαντικό και χαίρονται την εμπειρία, μοιράζονται και σημαντικές αξίες, την ομαδικότητα, την αλληλοϋποστήριξη, την προσπάθεια που απαιτείται για να προχωρήσει κάποιος μπροστά. Υποστηρίζοντας το πρωτάθλημα Rising Stars θέλουμε να βοηθήσουμε κι εμείς αυτούς τους νεαρούς αθλητές και για να διαπρέψουν στο γήπεδο σήμερα, αλλά και για να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους εκτός γηπέδου, όταν θα μπουν αναγκαστικά στη ζωή τους».

 

Για τη συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την ΕΟΚ:

 

«Ήταν μεγάλη μας χαρά αυτή η συνεργασία. Είναι μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια και χαρακτηρίζεται απ’ τις κοινές αξίες και στόχους που μοιραζόμαστε. Εμείς είχαμε στο μυαλό μας ότι με την υποστήριξη και τη συνεργασία με την ΕΟΚ στηρίζουμε την προσπάθεια για νέες μεγάλες επιτυχίες και την προσπάθεια για να έρθει και πάλι το άθλημα στην κορυφή των διεθνών διοργανώσεων. Δουλεύουμε αυτήν τη συνεργασία με ένα μήνυμα, το οποίο λέει “Δύο Εθνικές, μία ομάδα”. Ένα μήνυμα το οποίο συμπυκνώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την ευκαιρία που μάς δίνεται να υποστηρίξουμε τον αθλητισμό. Αισθανόμαστε πραγματικά μία ομάδα με την Ομοσπονδία και όλους τους αθλητές της. Ο αθλητισμός δε μπορεί να μην είναι στους κύριους άξονες της στρατηγικής πράξεων κοινωνικής ευθύνης μιας εταιρείας, οπότε είναι και για τη δική μας. Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό κομμάτι για τη διατήρηση και της σωματικής και της ψυχικής μας υγείας, αλλά και το μέσον, επί της ουσίας, για να εκπέμψουμε κάποιες αξίες που είναι αναπόσπαστο μέρος και των δικών μας αξιών».

 

Για το αν υπάρχει κάτι που την εντυπωσιάζει απ’ το τουρνουά:

 

«Το παρακολουθούμε από πολύ κοντά και μάθαμε να το αγαπάμε κι εμείς. Με την ευκαιρία που είχα να συνεργαστώ με τους νέους αθλητές και να τους δω σε κάποιους αγώνες, το πάθος γι’ αυτό που κάνουν και η χαρά της συμμετοχής πραγματικά εντυπωσιάζει. Η δυνατότητα του να μοιράζονται με τις ομάδες τους την εμπειρία του πρωταθλήματος, ακόμα και τις φορές που δεν έρχεται η νίκη, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό γι’ αυτά τα παιδιά. Φαίνεται στα πρόσωπά τους και σε… παίρνει μαζί του».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια