er

Επιστροφή Νανάκου στις Εσπερίδες

 

Η διοίκηση των Εσπερίδων Καλλιθέας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο προπονητή Σταύρο Νανάκο, ο οποίος αναλαμβάνει ως head coach της ομάδας για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν 2024-25.

 

Ο Σταύρος Νανάκος είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στον χώρο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, με μακροχρόνια πορεία και επιτυχίες σε πολλές κορυφαίες ομάδες της Α1 κατηγορίας. Έχει καθιερωθεί ως προπονητής με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη ταλέντων, την οργάνωση των ομάδων του και την επίτευξη υψηλών στόχων.

 

Καριέρα και Σημαντικές Διακρίσεις

 

Ο Νανάκος ξεκίνησε την προπονητική του πορεία αναλαμβάνοντας ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Σπόρτινγκ, ενώ στη συνέχεια καθοδήγησε τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τους ΟΑ Χανίων, Νίκη Λευκάδας και ΠΑΣ Γιάννινα. Σημαντικό κομμάτι της καριέρας του ήταν η θητεία του στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση το 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

 

Το έργο του επικεντρώνεται στη βελτίωση της ομαδικής λειτουργίας και στην ανάπτυξη νέων αθλητριών, συμβάλλοντας στην άνοδο του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.

 

Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στον πάγκο των Εσπερίδων Καλλιθέας, αναλαμβάνοντας ξανά τα ηνία της ομάδας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να διαπρέψει στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος .Είναι γνωστός για την πειθαρχημένη προσέγγισή του στο μπάσκετ, δίνοντας έμφαση στην ομαδική προσπάθεια, στη σκληρή δουλειά και στον επαγγελματισμό. Οι ομάδες του είναι καλά οργανωμένες, με ξεκάθαρους ρόλους και στόχους. Παράλληλα, φημίζεται για την ικανότητά του να δουλεύει με νεαρές παίκτριες και να αναδεικνύει το ταλέντο τους, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στην εξέλιξη του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα.

 

Αποτελεί έναν από τους πιο σεβαστούς και έμπειρους προπονητές του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, έχοντας αφήσει το στίγμα του σε πολλές ομάδες και κατηγορίες. Με την επιμονή του στη σκληρή δουλειά και την ομαδικότητα, συνεχίζει να αποτελεί σημαντική δύναμη για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια