er

Έσπερος Λαμίας-Τρίκαλα Basket: Η μάχη της Κεντρικής Ελλάδας

 

Ο Έσπερος Λαμίας αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα Basket για την δεύτερη αγωνιστική της Elite League το Σάββατο στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου την Κυριακή. «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, στο οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά στο γήπεδο μας το Σάββατο. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα να πάρουμε την πρώτη μας νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας, γι’ αυτό θα θέλαμε να τους έχουμε όλους κοντά μας ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος», τόνισε ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Θοδωρής Τσιλούλης.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους μετά από αυτή επί της ΧΑΝΘ στην πρεμιέρα. «Πολύ σημαντικός αγώνας και για εμάς και για τον Έσπερο Λαμίας. Είναι μια ομάδα που την ξέρουμε απο τα φιλικά, παρόλα αυτά ποτέ δεν παίξαμε με φουλ ρόστερ εμείς ή φουλ ρόστερ αυτοί , οπότε θα έρθει κάτι λίγο πολύ καινούργιο. Είναι μια ομάδα που έχει πολλή εμπειρία και στα guard αλλά και στους ψηλούς με εμπειρία και απο Α1 κατηγορία. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι , σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με 2 στα 2. Δεν θα είναι εύκολο , παρόλα αυτά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε τη νίκη», δήλωσε ο 30χρονος σέντερ των Τρικάλων, Γιάννης Δημακόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια