er

ΧΑΝΘ-Κόροιβος Αμαλιάδας: Για σεφτέ οι μεν, για το 2/2 οι δε

 

Η ΧΑΝΘ φιλοξενεί τον Πανερυθραϊκό το Σάββατο στις 16:30 για την δεύτερη αγωνιστική της Elite League. Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το παιχνίδι από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα τους στα Τρίκαλα. «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας και φιλοδοξούμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι για αυτό. Προερχόμαστε από ήττα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, είχαμε και κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά μας όλη την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή κάποια θέματα τραυματισμών -απουσιών όπως του Γεωργίου και του Παπαδόπουλου. Παρόλα αυτά, είμαστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται», ανέφερε ο βοηθός προπονητή της ΧΑΝΘ, Κώστας Κομποδιέτας και πρόσθεσε: «Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, και εξαιρετικό ρόστερ. Η προσήλωση στην άμυνα, η συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ και η συγκέντρωση στην επίθεση είναι στοιχεία που πρέπει να έχουμε στο παιχνίδι μας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο της προσπάθειας αλλά και την ποιότητα δουλειάς και πιστεύω πως θα φτάσουμε σύντομα στα επίπεδα που θέλουμε».

 

Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στο 2/2 μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στον Παπάγου. «Αρχίσαμε το πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα μας και ήταν ένα καλό ξεκίνημα για όλους μας, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. Το πρωτάθλημα της Elite League πέρα από μαραθώνιος, είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν επιτρέπεται να χαλαρώσεις ούτε στιγμή. Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες ομάδες, και όταν μπαίνεις στο παρκέ πρέπει να τα δίνεις όλα για να πάρεις  θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης. «Το Σάββατο παίζουμε με την νεοφώτιστη ΧΑΝΘ που αποτελείται από ένα σύνολο νέων παιδιών που έχουν δίψα, και αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε σκληρά όλη την εβδομάδα για τον αγώνα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να διεκδικήσουμε την νίκη», πρόσθεσε ο 26χρονος φόργουορντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια