er

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστριών μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 γυναικών

 

Μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Α1 γυναικών, οι προπονητές και οι παίκτριες των δύο ομάδων δήλωσαν:

 

Γκουζίνη: «Το θέλανε, το δείξανε και το πήρανε»

 

Σε δήλωση της η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Βασιλεία Γκουζίνη είπε: «Το θέλαμε αυτό το παιχνίδι, τα κορίτσια προσπαθήσανε πραγματικά, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς με το ταξίδι στην Ισπανία. Ήταν πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία. Το θέλανε, το δείξανε και το πήρανε.

 

Πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δώσουμε και αυτό είναι το θετικό. Αυτό δεν είναι το ταβάνι μας, μπορούμε να δώσουμε και άλλα. Είναι πολύ ωραίο να είναι και η τηλεόραση για να διαφημίσει το γυναικείο μπάσκετ, να πάρουμε και κανέναν χορηγό για να έχω και εγώ τηλεοπτικά time-out».

 

Σταμολάμπρου: Καρδιά, πάθος και θέληση»

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σταμολάμπρου: «Έχω ταλαιπωρηθεί από μικροτραυματισμούς τελευταία, αλλά αυτά είναι παιχνίδια καρδιάς. Είχα ενοχλήσεις αλλά τα άφησα όλα πίσω. Θα έδινα τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου

 

Γνωριζόμαστε πολύ καλά οι δύο ομάδες. Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν ιδιαίτερα καρδιά, πάθος και θέληση ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες μετράνε. Απλά το πάθος θα σου δώσει το κάτι παραπάνω».

 

Νίκλας: «Μας επηρέασαν και οι συνθήκες του γηπέδου, οι ξένες σοκαρίστηκαν»

 

Θάνος Νίκλας: «Κακό παιχνίδι επιθετικά, δυστυχώς, για εμάς, με κακά νούμερα και πολλά εύκολα άστοχα. Σίγουρα, μας επηρέασαν και οι συνθήκες του γηπέδου και δεν ανταποκριθήκαμε. Οι ξένες σοκαρίστηκαν από αυτό που αντίκρισαν. Με ρωτούσαν γιατί υπάρχει τέτοιο μίσος, με ρωτούσαν για τον τόσο καπνό στο γήπεδο. Δεν είναι συνθήκες αυτές για τόσο μεγάλα ματς. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, δυστυχώς, δεν δείξαμε νεύρο και επιθετικότητα μπροστά και αυτό μας στοίχισε. Αμυντικά, κρατήσαμε ένα παιχνίδι στους 62 πόντους, με πολλές βολές από τους αντιπάλους και χάσαμε κάποια ριμπάουντ που μας κόστισαν. Θέλουμε χρόνο και δουλειά, για να βρούμε τη χημεία που θέλουμε. Είναι ακόμη μέσα Οκτωβρίου. Είμαστε ένα τμήμα που έχει φέρει πολλές επιτυχίες και τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα! Το ίδιο θα κάνουμε και φέτος, θα παλέψουμε για τους τίτλους σαν ομάδα! Η ισοπέδωση είναι στοιχείο εκτός της ομάδας μας και θα παλεύουμε πάντα θετικά και όλοι μαζί για το καλύτερο».

 

Σπυριδοπούλου: «Κακό παιχνίδι για μας»

 

Η Άννα Σπυριδοπούλου ανέφερε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να σχολιάσω ένα παιχνίδι, που οι βολές ήταν 17-9 υπέρ του Παναθηναϊκού. Ηταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Παρόλα αυτά, δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε, θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Άλλωστε, είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για το πρωτάθλημα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

 

Τόμπιν: «Οι περισσότεροι κάπνιζαν, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα»

 

Στις δύσκολες συνθήκες που συνάντησαν στο… ακατάλληλο κλειστό της Λεωφόρου, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, αναφέρθηκαν τρεις ξένες αθλήτριες της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού, η Τόμπιν, η Χέμπε και η Λάμπερτ.

 

Αρχικά, η Αμερικανίδα σέντερ των πρωταθλητριών Ελλάδας, Ρεμπέκα Τόμπιν, δήλωσε: «Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες κι όμως, αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντιαθλητικές συνθήκες. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είχε κόσμο πολύ περισσότερο από τη χωρητικότητά του. Οι περισσότεροι κάπνιζαν και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Εγώ, προσωπικά, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

 

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» φόργουορντ/σέντερ, Μέριτ Χέμπε, τόνισε: «Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες, είναι απαράδεκτο. Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την εξέδρα των φιλάθλων δεν είναι αυτή που πρέπει. Από τον καπνό δεν μπορούσαμε καν να αναπνεύσουμε σωστά».

 

Τέλος, η Αμερικανίδα γκαρντ Κίρα Λάμπερτ, ανέφερε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει αγώνα σε γήπεδο με τόσο πολύ καπνό! Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι μπάσκετ αυτού του επιπέδου».

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια