Σημαντικές διοικητικές και οργανωτικές αλλαγές στον Παναθλητικό- General manager στο γυναικείο η Λίνα Τραμουντάνη

 

Η Λίνα Τραμουντάνη αναλαμβάνει την θέση της general manager της γυναικείας ομάδας του Παναθλητικού έχοντας παράλληλα την ευθύνη και για τα δύο κύρια αναπτυξιακά τμήματα νεανίδων και κορασίδων. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της στο μπάσκετ γυναικών δίνουν σημαντική ώθηση στον Παναθλητικό ιδιαίτερα φέτος όπου οι απαιτήσεις και προσδοκίες στην Α1 Γυναικών είναι αυξημένες.

 

Ο Κώστας Αστεριάδης, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ως Γενικός Αρχηγός έχοντας υπό την εποπτεία του όλο το οργανωτικό πεδίο του συλλόγου στα αγωνιστικά τμήματα ενώ ορίζεται και ως νέος εκπρόσωπος του Παναθλητικού για θέματα που άπτονται της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΘ .

Η Κάλι Αποστολίδου, συνεχίζει στον Σύλλογο για  έβδομη χρονιά, αναλαμβάνοντας εκ νέου την θέση της Team Manager όλου του Παναθλητικού έχοντας πλέον αναβαθμισμένες αρμοδιότητες και σε θέματα εμπορικής διαχείρισης και marketing .

O μέχρι σήμερα διοικητικός ηγέτης του μπάσκετ γυναικών του Παναθλητικού, Βασίλης Πρασσάς, που αποχωρεί από τη θέση του General Manager, θα παραμείνει ενεργό μέλος του συλλόγου παραδίδοντας ωστόσο σημαντικές διοικητικές και οργανωτικές ευθύνες στα νέα προαναφερόμενα στελέχη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια