Η Ελπίδα Αμπελοκήπων τίμησε τη μνήμη του Θωμά Αϊβάτογλου-Νικήτρια στο τουρνουά η ΑΕ Πυλαίας-Φωτορεπορτάζ

 

Τη μνήμη του παλαιού παράγοντα του συλλόγου Θωμά Αϊβάτογλου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, τίμησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, διοργανώνοντας φιλικό τουρνουά ανδρών στο ΔΑΚ Αμπελοκήπων και αποτείοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

 

Μεταξύ των δύο αγώνων της Κυριακής (22/09), μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η διοίκηση του συλλόγου απένειμε αναμνηστική πλακέτα στις κόρες του εκλιπόντος, την παλαιά μπασκετμπολίστρια του συλλόγου Βαλσαμή και την πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Μαρία.

 

Επίσης, απονεμήθηκαν αναμνηστικά στις ομάδες που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά (ΑΕ Πυλαίας, ΠΚ Νεάπολης, Βεργίνα) τις οποίες και ευχαριστούν θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης.

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα της Ελπίδας ηττήθηκε από την ΑΕ Πυλαίας με 67-62 στον άτυπο τελικό της διοργάνωσης, που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τα συνολικά συμπεράσματα από την αγωνιστική παρουσία των «πράσινων» ήταν θετικά, καθώς η προετοιμασία της ομάδας βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Στο άλλο ματς της ημέρας, το ΠΚ Νεάπολης νίκησε τη Βεργίνα με 64-57.

 

Δεκάλεπτα: 14-20, 33-32, 52-41, 63-67.

Ελπίδα (Σπασέγκος): Πανταχός, Ρουστέμης 3 (1), Μπίκης, Καμπέρης 23 (3), Καδηγιαννάκης 2, Δανάκης 3, Ζλάκιος, Στεάι 9, Σαββίδης 2, Παπαδόπουλος 3 (1), Κιμέτογλου 9, Μασμανίδης 9.

ΑΕ Πυλαίας (Κυρούδης): Ανδρεάδης 14 (1), Στογιάννης, Πισσανίδης 6, Σουλουγκας 12 (3), Γκούσκος 3 (1), Καμπίτσης 8 (2), Μέλλιος, Κόμπος, Πλιούκας 15 (2), Μαντζουκας 7 (2), Κολιούσης 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια