Έτοιμος για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν κόντρα στον Έσπερο Λαμίας ο Ηρακλής- Aleksic: «Στόχος μας να κερδίζουμε κάθε αγώνα»

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 δίνει αύριο (18/09, 17:00) ο Ηρακλής, υποδεχόμενος, κεκλεισμένων των θυρών στο Ιβανώφειο, τον Έσπερο Λαμίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με μια απογευματινή προπόνηση.

 

 Ο Νίκος Τσιακμάς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (16/09), υποβλήθηκε σε θεραπεία και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

 

 Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Νίκος Δημαλής, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ομάδα της Λαμίας. Πριν μπουν στο γήπεδο οι παίκτες έγινε ανάλυση, με τη χρήση video.    

 

 Aleksic: «Στόχος μας να κερδίζουμε κάθε αγώνα»

 

 Μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr για την αναμέτρηση με τον Έσπερο Λαμίας, ο Petar Aleksic επεσήμανε:

 

 «Χτίζουμε κουλτούρα να είμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με τον Έσπερο Λαμίας, ειδικά από τη στιγμή που δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο οι φίλαθλοί μας. Από την άλλη πλευρά θα δώσουμε όλο μας το ‘είναι’ για να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Και φυσικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια Κυπέλλου για να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα, που αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια