Καρράς: «Ταίριαξαν τα “θέλω” μου με της Ελευθερούπολης»

 

Ο νέος σέντερ της Ελευθερούπολης, Θοδωρής Καρράς, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με την Έλενα Βογιατζή και τον Μαρίνο Πρίντεζη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τη μεταγραφή του στην Ελευθερούπολη:

 

«Φέτος θα είμαι στην Ελευθερούπολη, όπου ελπίζω να πάει το ίδιο καλά. Πέρυσι είχαμε μια καλή πορεία με το Κόροιβο και φέτος ελπίζω να συμβεί το ίδιο».

 

Για τον λόγο που αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας:

 

«Με τον κόουτς Παπαδόπουλο είχαμε ξαναμιλήσει τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος ταίριαξαν τα “θέλω” μου με τα “θέλω” της ομάδας. Η Ελευθερούπολη τα τελευταία χρόνια έχει πολύ σταθερή διοίκηση, είναι πάντα στις πρώτες θέσεις των play-offs. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο για να πω το ναι».

 

Για τον στόχο της Ελευθερούπολης την επόμενη σεζόν:

 

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς, δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ. Πρέπει να δούμε πρώτα τις άλλες ομάδες, δε μπορούμε να πούμε από τώρα. Ο στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον βασικό της “κορμό” και να καταφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μακάρι να τα πάμε καλά και να μιλάμε για άλλους στόχους στην πορεία».

 

Για το τι χρειάζεται για να φτάσει ψηλά μια ομάδα στην Elite League:

 

«Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο απρόβλεπτο το πρωτάθλημα. Η Elite League έχει πολλά παιχνίδια μες στη χρονιά και πρέπει να υπάρχει καλή χημεία και ομοιογένεια σε μια ομάδα. Πρέπει να υπάρχει και βάθος στο ρόστερ συνήθως, όπως είχαν ο Μίλωνας και ο Πανιώνιος, έτσι ώστε να φτάσεις μέχρι το τέλος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια