Ρήγγας: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν απόλυτα σε αυτά που ζητήσαμε, αξιοπρεπέστατο το τουρνουά»

 

Ο προπονητής των εφήβων του Παναθηναϊκού, Νίκος Ρήγγας «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και τον Δημήτρη Μελίσση. Αναλυτικά είπε:

 

Για τις απουσίες στον τελικό:

 

«Σχετικά με τη δυναμική μιας ομάδας, ειδικά σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία, δύο τραυματισμοί ή δύο επανεμφανίσεις 2 παικτών που έχουν τραυματιστεί αλλάζουν τα πάντα, πολύ περισσότερο από ό,τι στα ανδρικά πρωταθλήματα. Εμείς χάσαμε δύο παιδιά λίγο μετά τη μέση της σεζόν. Τα παιδιά που μας δίνουν μέγεθος και ταχυδύναμη, που μας έλειψε ξεκάθαρα στην Άρτα, αλλά και από τους τελικούς της ΕΣΚΑ. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που προπονούμαστε και αγωνιζόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν γρήγορα. Καταφέραμε να φτάσουμε σε έναν τελικό δεύτερη σερί χρονιά, κάτι που είναι δύσκολο αν σκεφτείς ότι αυτές οι απουσίες που είχαμε ήταν αρκετά σημαντικές».

 

Για τη διαφορά του Rising Stars με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα:

 

«Είναι άλλα πρωταθλήματα. Είναι άλλο το Rising Stars που είναι κυρίως εμπειρία, χρόνος συμμετοχής και πειραματισμοί για τις ομάδες και άλλο η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, εμείς ήμασταν και στους τελικούς του Rising Stars σε μια φάση που προσπαθούσαμε να βρούμε τον άλλο τρόπο παιχνιδιού. Υπήρχε διαφορά, όχι μόνο από εμάς, αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες ως προς το πώς εμφανίστηκαν στο Rising Stars και πώς εμφανίστηκαν στην Άρτα».

 

Για το Πανελλήνιο Εφήβων:

 

«Καταρχάς, θέλω να πω ότι ήταν μια αξιοπρεπέστατη διοργάνωση και με πολύ υποστηρικτικό το τοπικό στοιχείο. Σημαντικό να το λέμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φέτος με πολύ ιδιαίτερη φυσική παρουσία. Μιλάμε για παιδιά που είναι αθλητές με πολύ καλή φυσική κατάσταση και με πολύ ταλέντο. Αυτό περιμέναμε. Αυτό που ελπίζαμε ως Παναθηναϊκός είναι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να κοντράρουμε τη ΔΕΚΑ. Ο Προμηθέας για εμάς ήταν “τελικός” στο πρώτο παιχνίδι. Η ΔΕΚΑ παραδοσιακά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, με τους παίχτες που γνωρίζουμε όλοι. Το Περιστέρι είναι επίσης μια σοβαρή και στιβαρή ομάδα. Νομίζω δεν είχε εκπλήξεις το τουρνουά. Ίσως να κάναμε εμείς έκπληξη στον ημιτελικό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια