Ανδρέου: «Το Women Rising Stars μάς βοήθησε να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αγωνιστικά»

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου κέρδισε με 76-51 τον Ολυμπιακού Βόλου και κατέκτησε το πρώτο τουρνουά Women Rising Stars. Η MVP της διοργάνωσης, η φόργουορντ των νικητών, Ειρήνη Ανδρέου, έκανε τη δική της παρέμβαση στην εκπομπή «Woman to woman» του EOK WebRadio με τη Μαριάννα Αξιοπούλου και την Εβίνα Μάλτση. Αναλυτικά είπε:

 

Για το τουρνουά Woman Rising Stars:

 

«Ήταν ένα πολύ ωραίο τουρνουά. Ήταν πολύ ωραία κίνηση της ΕΟΚ να το διοργανώσει αυτό, έπρεπε να γίνει και στα κορίτσια κάτι τέτοιο. Μας έδωσε νέες εμπειρίες. Εκτός απ’ τα παιχνίδια της ΕΣΚΑΝΑ που παίζουμε, μας έδωσε την ευκαιρία ν’ ανταγωνιστούμε με τον Παναθηναϊκό που είναι απ’ την ΕΣΚΑ, αλλά και με ομάδες απ’ την επαρχία, ώστε και να βοηθήσουμε τα κορίτσια αυτά και να δούμε κι εμείς σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αγωνιστικά».

 

Για την ομάδα που της έκανε μεγαλύτερη εντύπωση:

 

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Αξίζει ένα πολύ μεγάλο “μπράβο” και στη προπονήτρια και στις παίκτριες. Απ’ το πρώτο Πανελλήνιο που κατακτήσαμε εμείς την 5η θέση κι εκείνες την 6η, έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ τα κορίτσια και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο».

 

Για την παρουσία των παικτριών της Εθνικής Γυναικών στο γήπεδο:

 

«Ήταν μια πολύ ωραία κίνηση, δεν περίμενα καθόλου ότι θα έρθουν τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών. Μας έφερε άγχος αυτό, εγώ αγχώθηκα λίγο, αλλά όταν μπήκα στο γήπεδο και κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαιξα όπως παίζω πάντα».

 

Για το ότι αναδείχθηκε τρεις σερί φορές MVP σε τουρνουά:

 

«Αρχικά το κάνω αυτό γιατί αγαπάω το μπάσκετ, μ’ αρέσει να παίζω. Έχω κάνει πολλή ατομική και ομαδική δουλειά με όλες τις προπονήτριες και με έχει βοηθήσει και η οικογένειά μου. Έχω θυσιάσει αρκετά πράγματα για να το καταφέρω αυτό. Πιστεύω ότι είναι απόρροια της δουλειάς που έχω κάνει».

 

Για τη συμμετοχή της και στην ομάδα γυναικών του Κρόνου Αγίου Δημητρίου:

 

«Είναι ωραία εμπειρία, γιατί κάνω καινούργια πράγματα. Στις νεάνιδες άλλες φορές θα βγουν, άλλες όχι, αλλά στο γυναικείο δε βγαίνουν πάντα. Είναι εντελώς διαφορετικά τα κορμιά και οι αντίπαλοι. Είναι ωραία η προπόνηση. Γενικά με έχει βοηθήσει πολύ αυτό, κυρίως στην αυτοπεποίθησή μου. Δημιουργώ εμπειρίες, γνωρίζω καινούργια πράγματα, νέες παίκτριες, μπαίνω πιο δυνατά στο παιχνίδι. Πιστεύω πως όλα αυτά τα μετέφερα και στο τουρνουά Women Rising Stars».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια