FunBasket Festival στον Χολαργό-Θέαμα και αθλητικό πνεύμα στην Πάτρα για το Jamboree Mini Basketball-Φωτορεπορτάζ

Στη γειτονιά του Χολαργού βρέθηκε για δεύτερη χρονιά το Funbasket Festival όπου, στις 10 Φεβρουαρίου, 60 παιδιά ηλικίας 4-9 ετών χάρηκαν το μπάσκετ μέσω του προγράμματος που πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

 

Εκτός από τις τοπικές ομάδες ΚΟ Χολαργού και ΑΚΟ Άρης Χολαργού, εφέτος συμμετείχαν και οι ομάδες του Χαλανδρίου, ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου, ΑΟΚ Χαλανδρίου και ΦΟΤ Χαλανδρίου.

 

Σημαντικό στοιχείο αυτής της διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή πολλών παιδιών από τα σωματεία αλλά και πολλών προπονητών, οι οποίοι είχαν ενεργό μέρος στην εκδήλωση.

 

Οι γονείς καταχειροκρότησαν στις εξέδρες τα παιδιά που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία των ασκήσεων και των παιχνιδιών στα οποία έλαβαν μέρος.

 

Θέαμα και αθλητικό πνεύμα στην Πάτρα για το Jamboree Mini Basketball

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Jamboree MiniBasket που πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

 

Αθλητές, προπονητές, γονείς και θεατές έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη αθλητικό πνεύμα, χαρά και αισιοδοξία.

 

Στην Πάτρα συμμετείχαν οι ομάδες, Α.Ε. Γλαύκου Εσπέρου Πατρών, Προοδευτική Πατρών, Α.Ο. Δύμης 2007, Παναχαϊκή, Α.Π.Σ. Προφήτης Ηλίας, ΕΑ Προμηθέας 2014, Αίολος Αγυιάς Πατρών και ΕΑΠ Πατρών, ενώ συνολικά 96 αθλητές (γεν. 2012, 2015) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αγωνίστηκαν με πάθος και ενέργεια και χάρισαν στους θεατές άφθονο θέαμα και συγκινήσεις.

 

Στο περιθώριο των αγώνων πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί βολών και τριπόντων, όπου οι νεαροί αθλητές ανέδειξαν τις ικανότητές τους και διεκδίκησαν τις κορυφαίες θέσεις.

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις από τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΗ, Παναγιώτη Λυκούδη, που ήταν παρών στην εκδήλωση.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού ελευθέρων βολών

 

1. Ζήσης Γιώργος ( ΕΑ Προμηθέας 2014 )

 

2.Τακόπουλος Παναγιώτης( Α.Ο. Δύμης 2007)

 

3. Μπούσιας Θοδωρής ( Αίολος Αγυιάς Πατρών)

 

Οι νικητές του διαγωνισμού τριπόντων

 

1. Ανδρεόπουλος Δημήτρης (Αίολος Αγυιάς Πατρών)

 

2. Πετράκης Γιώργος (Αίολος Αγυιάς Πατρών)

 

3. Ρεπάντης Τηλέμαχος (ΕΑ Προμηθέας 2014 )

 

4. Τόδε Αθανάσιος ( Α.Ο. Δύμης 2007)

 

5. Σκαμπαρδώνης Νίκος ( Παναχαϊκή)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια