er

Κόροιβος Αμαλιάδας-Δόξα Λευκάδας: Φινάλε με μεγάλο ενδιαφέρον

Η 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15:00 με την πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία του Κοροίβου Αμαλιάδας με την Δόξα Λευκάδας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. 

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα τους στο Μεσολόγγι. «Προερχόμαστε από ήττα σε ένα παιχνίδι που στο μεγαλύτερο μέρος του ήμασταν μπροστά. Έχουμε χάσει τρεις αγώνες τις τελευταίες 15 ημέρες στα τελευταία δευτερόλεπτα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασισμένοι στα παιχνίδια μας. Παίζουμε την Κυριακή στην έδρα μας και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες με αντίπαλο την Λευκάδα που είναι μια πολύ καλή ομάδα», ανέφερε ο 22χρονος φόργουορντ του Κοροίβου, Φώτης Γεωργαλάς.

 

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από βαριά ήττα από τον Πανιώνιο και στοχεύουν στην επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. «Περιμένουμε έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα κόντρα στον Κόροιβο. Κάναμε ένα εξαιρετικά κακό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», σημείωσε ο 24χρονος φόργουορντ της Δόξας Λευκάδας, Βουκ Τζόρτζεβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια