er

Πανερυθραϊκός-Ελευθερούπολη: Νίκη για… διαφορετικούς λόγους

 

Ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται την Ελευθερούπολη το Σάββατο στις 17:00 για την 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. 

 

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Έσπερο στη Λαμία έχουν ανάγκη τη νίκη για να απομακρυνθούν από τα χαμηλά πατώματα της κατάταξης. «Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και πρέπει να βγάλουμε τελείως από το μυαλό μας τις τρεις σερί ήττες μας. Με τη δύναμη της έδρας μας και τη στήριξη του κόσμου του Πανερυθραϊκού, ευελπιστώ πως θα φτάσουμε σε μια σπουδαία νίκη, καθώς κάθε αποτέλεσμα, ειδικά στο τελευταίο 1/3 της κανονικής περιόδου της Elite League, έχει σημασία», τόνισε ο Κωνσταντίνος Κουφόπουλος. «Η Ελευθερούπολη είναι μια ομάδα, που χρησιμοποιεί πολύ το transition και, κυρίως χάρη σε αυτό, έχει πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία σε αυτό το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να χαμηλώσουμε αυτό το τέμπο της και να τη ματσάρουμε καλά στην άμυνα, κάτι που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την νίκη», πρόσθεσε ο 24χρονος γκαρντ του Πανερυθραϊκού.

 

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασε με δύο σερί νίκες στις δύο διαδοχικές ήττες που είχε και στοχεύει στο 3/3 για να παραμείνει δεύτερη ή ακόμη και να επιστρέψει στην κορυφή. «Είμαστε ψηλά στη βαθμολογία αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πάντα πρέπει να βλέπουμε όλα τα ματς με την ίδια σοβαρότητα. Ο Πανερυθραϊκος είναι μια ομάδα η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θέλει προσοχή η αναμέτρηση. Κρίνω πως είναι ντέρμπι και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Είναι ένα ωραίο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες. Μας βοηθάει η καλή ψυχολογία που έχουμε από τις δύο συνεχόμενες νίκες», ανέφερε ο 26χρονος γκαρντ, Ράιαν Άλεν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια