3×3 Schools powered by ΔΕΗ: Μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Σαλαμίνα-Φωτορεπορτάζ

H Σαλαμίνα φιλοξένησε μια ξεχωριστή εκδήλωση 3×3 Schools powered by ΔΕΗ! Στο ΚΓ Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός περισσότερα 250 παιδιά ήρθαν σε επαφή με το μπάσκετ μέσα από ένα σημαντικό, διαφορετικό κομμάτι του το οποίο ξεκίνησε από τους δρόμους των πόλεων για να φτάσει ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κλέβοντας την παράσταση με το ρυθμό του.

 

Στις 8 Φεβρουαρίου έπαιξαν και χάρηκαν το παιχνίδι 169 μαθητές σε 44 ομάδες με τη συμμετοχή εννέα Δημοτικών Σχολείων. Την αμέσως επόμενη μέρα πήραν μέρος 90 μαθητές από πέντε Γυμνάσια της περιοχής που αγωνίστηκαν σε 25 ομάδες.

 

Την παράσταση έκλεψαν με τον δικό τους τρόπο οι Εβίνα Μάλτση (Υπεύθυνη προώθησης του μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ) και Πύρρος Δήμας, με την εκδήλωση να διεξάγεται και υπό το βλέμμα του Κώστα Μίσσα (επικεφαλής αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ). Οι τρεις τους βραβεύτηκαν από τον Δήμο Σαλαμίνας και τον Δήμαρχο, Γιώργο Παναγόπουλος που έδωσε το “παρών” το διήμερο και παρακολούθησε τη δράση.

 

Τις απονομές έκαναν οι Σοφία Καρνέση (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού), Γιούλη Καλιότσου (Αντιδήμαρχος Παιδείας), Ηλίας Παπασάββας (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού), Ξένια Στάθη (ΓΓ ΕΦΟΕΠΑ), Αθανάσιος Αλαϊσκας (Αντιδήμαρχος Οικονομικών), Νίκος Κόγιας (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων), Αντώνης Βασκάλης (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας), Κώστας Μπούτος (Προϊστάμενος Αθλητισμού), Βούλα Αρβανίτη (Κοινοτική Σύμβουλος), Κώστας Σπετσιωτάκης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλούγου), Χαράλαμπος Χρυσοβέργης (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Εμπορικού Συλλόγου).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια