er

Διήμερο FunBasket σε Πολίχνη και Ασπρόπυργο-Φωτορεπορτάζ

Ασπρόπυργος και Πολίχνη είδαν δεκάδες παιδιά 4-10 ετών να παίζουν μπάσκετ και να το χαίρονται μέσα από το πρόγραμμα FunBasket της ΕΟΚ.

 

Μεγάλη συμμετοχή στο ΔΑΚ Πολίχνης

 

Συνολικά 70 παιδιά πήραν μέρος στην εκδήλωση FunBasket που φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Παύλου Μελά στο ΔΑΚ Πολίχνης. Το γήπεδο γέμισε παιδιά από τις ομάδες Αετοί Πολίχνης, Αετός Φιλύρου, Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, ΑΕΣ Μετεώρων και ΑΜΠΣ Μετεωρίτες και μαθητές κοντινών σχολείων. Τα παιδιά χωρίστηκαν ηλικιακά σε τμήματα, ώστε να κάνουν ασκήσεις και παιχνίδια που να ανταποκρίνονται στην ηλικία τους. Οι γονείς που παρακολούθησαν το πρόγραμμα στις εξέδρες έδειξαν εντυπωσιασμένοι και οι προπονητές που πήραν μέρος απέκτησαν κι αυτοί πολύτιμες εμπειρίες, για να τις μεταφέρουν στους συλλόγους τους.

 

Γιορτή στον Ασπρόπυργο

 

Το FunBasket πήγε στη Δυτική Αττική, εκεί όπου στήρθηκε μια όμροφη γιορτή σε  σε άψογη συνεργασία με τον Δήμο Ασπρόπυργου και τον Ο.Α.Φ.ΝΤ.Η., ο οποίος μοίρασε κεράσματα στο τέλος της εκδήλωσης, ενώ συμμετείχε ενεργά σε όλη τη διαδικασία. Πολλά ήταν τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα, ενώ οι γονείς τους γέμισαν την εξέδρα. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν με αθλητές σύλλογοι από κοντινές περιοχές, αλλά και μαθητές σχολείων. Τα 50 παιδιά διασκέδασαν και χάρηκαν την συμμετοχή τους και αυτό φάνηκε στα χαμόγελα και στο γέλιο τους καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης. Τα σωματεία που πήραν μέρος ήταν τα εξής: Θρία ΑΟ Ασπροπύργου, ΟΚ Ελευσίνας, Φιλοθέη Μαγούλας ΑΟ, Αχιλλέας Χαϊδαρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια