er

Ο Ζαχαρίας Κώστας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς με την Χρύσα Αράπογλου και τον συνδυασμό «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη»

 

Ένας ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού και του μπάσκετ, ξανά υποψήφιος και στον στίβο της πολιτικής. Ο Ζαχαρίας Κώστας θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς με την Χρύσα Αράπογλου και τον συνδυασμό «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη».

 

Η αγάπη του για το μπάσκετ, οδήγησε τον Ζάχο, από παιδική ηλικία, στις ακαδημίες του Ναυάρχου Βότση, όπου φόρεσε τις φανέλες όλων των τμημάτων του. Εδώ και μερικά χρόνια προσφέρει στα διοικητικά του συλλόγου, από τη θέση του αντιπροέδρου, ενώ από πέρσι έχει αναλάβει και τη θέση του general manager στο ανδρικό τμήμα του Ναυάρχου, που συμμετέχει στις εθνικές κατηγορίες. Η επιθυμία του να παίζει μπάσκετ, δεν κορέσθηκε με τα χρόνια, έτσι, ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες της ΕΚΑΣΘ, σε εργασιακά πρωταθλήματα και στα πρωταθλήματα Βετεράνων.

 

Παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (λογιστής στο επάγγελμα) και με τις αθλητικές του δραστηριότητες, ασχολείται ενεργά και με τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι ήδη 2 φορές εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς. Τον διακρίνει εντιμότητα, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα και πνεύμα συνεργασίας.

 

Από τον Ζαχαρία Κώστα πήραμε την παρακάτω δήλωση:

 

«Με αίσθημα χαράς αλλά και ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στο πλευρό της Χρύσας Αράπογλου με τον συνδυασμό “Καλαμαριά Μητέρα Πόλη”, ζητώντας την στήριξη σας, ώστε μέσα από θέσεις ευθύνης να συμβάλω και εγώ στην βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας καθώς και στην προαγωγή του μαζικού και αγωνιστικού αθλητισμού του Δήμου μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια