er

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ωραιόκαστρο το τουρνουά «Ορφανίδεια 2023»-Φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε στο Ωραιόκαστρο το τριήμερο τουρνουά «Ορφανίδεια 2023» στη μνήμη του αθλητή του Κεραυνού Τάσου Ορφανίδη.

 

Κατά την διάρκειά του διεξήχθησαν αγώνες με πολύ πάθος και δημιουργικότητα από τους αθλητές όλων των ομάδων και πάνω από όλα τον σεβασμό προς τον συμπαίκτη και αντίπαλο τους. Επίσης πολύ δυναμική ήταν και η παρουσία του κόσμου όπου στη πλειοψηφία των αγώνων και ειδικά στον μεγάλο τελικό το Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου γέμισε από ζωντάνια και κόσμο.

 

Με την συμπλήρωση των πρώτων δυο ημερών ξεκαθάρισε και το τοπίο με τις ομάδες για το ποιες θέσεις θα διεκδικήσουν στην τελευταία ημέρα. Η Κυριακή ξεκίνησε με το παιχνίδι ΑΕΣ Μετεώρων και την Μακαμπή για τις θέσεις 7-8 και τελική νικήτρια την ομάδα των Μετεώρων. Την βράβευση και για τις δυο ομάδες πραγματοποίησε το μέλος του Κεραυνού Ωραιοκάστρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Μαπίτσιος.

 

Στις 17:30 στον αγώνα για τις θέσεις 5-6 ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου και τον Δημόκριτο νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του Δημόκριτου με 34-38 και κατέλαβε την 5 θέση. Την βράβευση των δυο ομάδων πραγματοποίησε  η φίλη της ομάδας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χρυσή Κοντάκη.

 

Στο παιχνίδι των 19:30, Αετός Φιλύρου και Αιγινιακός για τις θέσεις 3-4 ο νικητής ήταν η ομάδα του Φιλύρου με μια νίκη με 78-44. Την βράβευση στην ομάδα του Φιλύρου πραγματοποίησαν από την οικογένεια Ορφανίδη τα παιδιά του κ. Ηλία Ορφανίδη, ενώ για στον Αιγινιακό το μέλος του Κεραυνού Ωραιοκάστρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Μοσχοβόπουλος.

 

Στον μεγάλο τελικό στις 21:30 ανάμεσα στην ομάδα μας τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και την ΕΚ Σταυρούπολης για τις θέσεις 1-2 η μάχη του νικητή κρίθηκε μέχρι και το τελευταίο λεπτό καθώς εξαρχής οι παίκτες και προπονητές δείξανε τη διάθεσή τους να τα δώσουν όλα. Παρόλα αυτά στα τελευταία δευτερόλεπτα η ομάδα της ΕΚ Σταυρούπολης κατάφερε και πήρε το παιχνίδι κατακτώντας την πρώτη θέση.

 

Την βράβευση των δυο πρώτων πραγματοποίησε ο ίδιος ο Ηλίας Ορφανίδης δίνοντας τα συγχαρητήρια του σε παίκτες και προπονητές.

 

Τέλος ο σύλλογός με την Αντιπρόεδρό του, Ντίνα Μαρκοπούλου τίμησε την Οικογένεια Ορφανίδη με μια τιμητική πλακέτα και ένα κασκόλ της ομάδας του Κεραυνού, τιμώντας έτσι και την μνήμη του αθλητή Τάσο Ορφανίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια