er

Η συμπληρωματική προκήρυξη του κυπέλλου γυναικών της ΕΚΑΣΘ και το πρόγραμμα των αγώνων

 

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. μετά από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 5 (ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) της Ειδικής Προκήρυξης του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  αγωνιστικής περιόδου 2023/2024  ως εξής:

 

ΑΡΘΡΟ 5: ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 

Στο Κύπελλο δήλωσαν συμμετοχή 8 ομάδες.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

Συμμετέχουν οκτώ (8) ομάδες. Κατόπιν κλήρωσης θα σχηματίσουν τέσσερα (4) ζευγάρια και θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα αγώνα.

Οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση. 

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα γίνουν στο χρονικό διάστημα από 09/09/2023 έως 17/09/2023.

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

Οι  τέσσερις νικήτριες ομάδες της Προημιτελικής Φάσης θα σχηματίσουν μετά από κλήρωση δύο (2) ζευγάρια που θα παίξουν σε ένα αγώνα και οι νικήτριες θα προκριθούν στον Τελικό.

Οι αγώνες της Ημιτελικής  Φάσης θα γίνουν στο χρονικό διάστημα από 20/09/2023 έως 31/10/2023

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

ΟΙ  δύο (2) νικήτριες ομάδες της ημιτελικής φάση θα συναντηθούν σε ουδέτερο γήπεδο σε ημερομηνία που θα ορίσει η Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

1. Τα Σωματεία με βάσει τη σειρά κλήρωσης υποχρεούνται να ορίσουν γηπεδότητα στα ορισθέντα χρονικά διαστήματα των φάσεων του κυπέλλου, ειδάλλως αποκλείονται και συνεχίζει στη επόμενη φάση το φιλοξενούμενο σωματείο.

2. Επίσης το φιλοξενούμενο σωματείο που αδυνατεί να αγωνισθεί την ημέρα που όρισε γηπεδότητα το γηπεδούχο σωματείο της κλήρωσης και πάντα στα ίδια χρονικά διαστήματα της φάσης του κυπέλλου, αποκλείεται της συνέχειας και συνεχίζει στην επόμενη φάση το γηπεδούχο σωματείο.

3. Σημειώνεται ότι για την έγκαιρη ολοκλήρωση του κυπέλλου, τα χρονικά διαστήματα όλων των φάσεων θα τηρηθούν αυστηρά και παρακαλούνται τα σωματεία που συμμετέχουν να φανούν αρωγοί στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.

 

Το πρόγραμμα

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

Π1 ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Π2 ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Π3 ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Π4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΧΑΝΘ

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

Η1 Π4-Π2

Η2 Π3-Π1

 

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 

Τ1 Η1-Η2

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια