Πρωτάθλημα U21: Αποχώρησε από τον αγώνα με τον ΚΑΟ Χαλκιδικής ο ΠΣ Ευκαρπίας-Επεισόδια, προσωρινή εκκένωση του γηπέδου και αποβολές μετά από σύρραξη

 

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ του ΚΑΟΧ και του ΠΣ Ευκαρπίας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποχωρεί στο ημίχρονο με το σκορ στο 40-21. Συγκεκριμένα η ομάδα του ΠΣ Ευκαρπίας δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο για το τρίτο δεκάλεπτο, διαμαρτυρόμενη για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα όπως θα διαβάσετε παρακάτω. Στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου είχαμε σύρραξη με αποβολές προπονητών και παικτών και από τις δύο ομάδες.

 

Από τον ΠΣ Ευκαρπίας μας τόνισαν ότι έχουν κάνει ένσταση γιατί ενώ δόθηκε εντολή για εκκένωση του γηπέδου αυτή δεν έγινε ποτέ, καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων βγήκαν και ξαναμπήκαν. Ακόμα ότι απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των παικτών τους και κατά τη διάρκεια και μετά την αποχώρησή τους από φίλους του ΚΑΟΧ. Επίσης ότι ενώ αποβλήθηκαν οι δύο δικοί τους προπονητές και βγήκαν από το γήπεδο, προπονητής των γηπεδούχων ήταν μέσα σε αυτό. Τέλος επισημαίνουν την άνιση αντιμετώπισή τους καθώς και πριν τον αγώνα είχαν αναφέρει ότι κακώς ορίστηκαν διαιτητές και γραμματεία από την Χαλκιδική σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.    

 

Από τον ΚΑΟΧ μας ανέφεραν ότι η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν εριστική από τη αρχή καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά απόδοσης κατά η διάρκεια ου αγώνα και προφασιζόμενη τις αποφάσεις των διαιτητών προσπάθησε να δυναμιτίσει τη διεξαγωγή του αγώνα. Ακόμη τόνισαν ότι σε ένα πολύ δυνατό ματς με πολλές επαφές και οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τους διαιτητές. Επίσης παρά τις δύο τεχνικές ποινές και ενώ ο προπονητής τους έφυγε από το γήπεδο, ο αντίπαλος με δύο αποβολές παρέμεινε εντός και κοουτσάριζε. Τέλος δεν πήρε απόφαση ο διαιτητής για την εκκένωση αλλά η αστυνομία και μετά από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων επέστρεψαν στο γήπεδο.

 

 

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Γ.-Ελαιοδώρου

Δεκάλεπτα: 27-10, 40-21

ΚΑΟ Χαλκιδικής (Παναγιωτόπουλος-Αρίστος): Φιλοξενίδης 4, Ράντονιτς 2, Ματζινός , Παναγιωτόπουλος, Σμυρλής 3(1), Ζωγράφος 14(2), Γκατζιούρας 4, Τύπος 2, Γκιουζελίδης 11.

ΠΣ Ευκαρπίας (Μακαλέκας-Δαδάλας): Μουρατίδης 4, Καπλάνης 3(1), Παππάς 3(1), Μελαδιανός 3(1), Σανιώτης, Κρίτσικας 2, Μπαδιάς, Παγώνης 4(1), Παλαμίδας 2, Τζίμας, Παπουτσής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια