Fun Basket στην Ηλιούπολη-Φωτορεπορτάζ

Το Fun Basket φιλοξενήθηκε στην Ηλιούπολη και πάνω από 70 παιδιά γνώρισαν το αγαπημένο μας άθλημα μέσα από το παιχνίδι, το χαμόγελο και ενέργειες που κάνουν τις συστάσεις με την πορτοκαλί μπάλα με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

 

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο ΚΓ Ηλιούπολης με την καθοριστική συμβολή του ΓΣ Ηλιούπολης και του Αθλου, δύο συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε αυτές τις ηλικίες.

 

Τα παιδιά χωρίστηκαν σε μεικτά τμήματα, συνεργάστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν, φορώντας «καπελάκια ζώων» στα κυνηγητά, εμπνευσμένα από το κλίμα των αποκριών! Τα παιχνίδια περιελάμβαναν, ακόμα, πάζλ , αγώνες σε τροχήλατα οχήματα και άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια, πάντα συνδυασμένα με το μπάσκετ.

 

Οι προπονητές συμμετείχαν σε νέες ασκήσεις και παιχνίδια που μπορούν να εφαρμόζουν σε αυτές τις ηλικίες, τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους και οι γονείς στις  εξέδρες παρακολούθησαν ένα άρτιο πρόγραμμα εκμάθησης μπάσκετ και τον παιγνιώδη χαρακτήρα που το διέπει, κάνοντας τα παιδιά τους χαρούμενα.

 

Το πρόγραμμα FunBasket έχουν αρχίσει να το αγκαλιάζουν όλο και περισσότερες ομάδες, γεμίζοντας χαρά πολλά παιδιά, από την ηλικία των 4 ετών.

 

Τον Μάρτιο τα Φεστιβάλ συνεχίστηκαν με 1η στάση τον Χολαργό στις 5/3 και θα συνεχιστούν στη Μεγαλόπολη, στη Σπάρτη στις 11/3 και στην Καλλιθέα στις 19/3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια