ΦΕΑ και Ηρακλής με διαφορετικό στόχο

Η 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει το Σάββατο στις 16:00 με την αναμέτρηση ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Ηρακλής ΚΑΕ 2022.

 

Οι γηπεδούχοι με μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια θέλουν πολύ το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να πλησιάσουν στις θέσεις των play out. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρέπει από το πρώτο λεπτό και καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με το πάθος και την θέληση που έχει η ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο 19χρονος γκαρντ Μάνος Βαφειάδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από σημαντική νίκη στο Ιβανώφειο επί της Ελευθερούπολης και θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά playoffs με την πέμπτη νίκη τους σε έντεκα ματς εκτός έδρας. «Δεν θα πρέπει να μας ξεγελά η σπουδαία, είναι η αλήθεια, νίκη μας με την Ελευθερούπολη ενόψει του επόμενου αγώνα. Η κατηγορία μας έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι ανεξαρτήτως βαθμολογικής κατάστασης, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η ΦΕΑ είναι πολύ μαχητική ομάδα, που παλεύει, που έχει αρχές, κάτι που έδειξε και στον πρώτο γύρο μαζί μας, όποτε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί σαράντα λεπτά. Αν το καταφέρουμε πιστεύω ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη που θα είναι σημαντικό αποτέλεσμα για την επίτευξη του στόχου μας. Όσον αφορά στον τίτλο του MVP της περασμένης αγωνιστικής, ευχαριστώ για την τιμή αυτή, εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και χαίρομαι όταν έρχονται νίκες», ανέφερε ο Αμερικανός άσος του Ηρακλή, Κέβιον Τέιλορ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια