Από αντίθετα άκρα Ελευθερούπολη και Αμύντας

 

Η Ελευθερούπολη που διεκδικεί την άνοδο και ο Αμύντας που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία ολοκληρώνουν την 21η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρησή τους θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα συνεργαζόμενα δίκτυα, καθώς και από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα τους από τον Ηρακλή και να φτάσουν στην ένατη νίκη σε έντεκα ματς στην έδρα τους. «Θέλω να εκφράσω εκ μέρους όλης της ομάδας μου τα συλλυπητήριά μου για τις οικογένειες που ζουν αυτό το ανείπωτο δράμα και να έχουν δύναμη», τόνισε ο Δημήτρης Γράβας. «Το παιχνίδι με τον Αμύντα είναι δύσκολο. Πρόκειται για μια σκληροτράχηλη ομάδα με έμπειρα παιδιά και η βαθμολογική τους θέση δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά τους. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη για να αφήσουμε πίσω μας και την ήττα από τον Ηρακλή», πρόσθεσε ο 29χρονος φόργουορντ του ΓΣΕ.

 

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι πήραν βαθιές ανάσες με δύο σερί νίκες και θα ψάξουν το τρίτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα. «Ο αγώνας στην Ελευθερούπολη έχει αντικειμενικά ένα ξεκάθαρο φαβορί  και αυτό δεν είμαστε εμείς. Παίζουμε ενάντια σε μία πολύ καλή επιθετικά ομάδα με έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες, κάτι που κάνει το έργο μας, για τη νίκη, ιδιαίτερα δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά κ παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, εμείς παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για ένα αποτέλεσμα, για τη νίκη! Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και από εδώ και στο εξής είμαστε πανέτοιμοι να εξαντλήσουμε τα περιθώριά μας για την απευθείας παραμονή στην  κατηγορία, χωρίς τα play out», σημείωσε ο Πάνος Κουκουνιάς, που αγωνίζεται για δωδέκατη χρονιά στην ομάδα του Υμηττού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια