er

Ονοματοδοσία του κλειστού στο Νέο Ρύσιο και κοπή βασιλόπιτας της Αναγέννησης-Φωτορεπορτάζ

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Ρυσίου η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου προς τιμή του αείμνηστου Προέδρου της Κοινότητας Ν. Ρυσίου και Αντιδημάρχου Δήμου Θέρμης, υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης, σε Κλειστό Γυμναστήριο «Χρήστος Θωμάρεϊς».

 

Στην εκδήλωση, κεντρικός ομιλητής για το έργο και τη πολύχρονη δράση του εκλιπόντα ήταν  ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ενώ παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της Δημοτικής Αρχής, του Αθλητισμού και πλήθος κόσμου. Μετά την ονοματοδοσία έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή της πίτας του ΑΜΣ Αναγέννησης Ν. Ρυσίου (μετά από δύο χρόνια,  παρουσία 400 περίπου μικρών αθλητών από τα τμήματα του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ).

 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Ασημόπουλος αναφέρθηκε στην συνεισφορά του Χρήστου Θωμάρεη στην κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, στην πορεία των τμημάτων και την προσπάθεια των μελών του Δ.Σ για την προσέλκυση των παιδιών στον αθλητισμό, ενώ βραβεύτηκε ο βετεράνος αθλητής ποδοσφαίρου  Στέλιος Τσακίρης για την πολυετή προσφορά του στο συλλόγου και οι  αθλητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

Στο  τέλος της εκδήλωσης σ' όλους τους αθλητές-τριες μοιράστηκαν πιτάκια και οι τυχεροί κάθε τμήματος (σύνολο 26) κέρδισαν διάφορα δώρα.

 

Η διοίκηση του ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια