Εκοψαν την πίτα τους οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Φωτορεπορτάζ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ετήσιας κοπής Βασιλόπιτας των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων, που έλαβε μέρος στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Πεύκων.

 

Ήταν μια εκδήλωση, μια συγκέντρωση όλων που πραγματικά είχε λείψει, λόγω της πανδημίας των προηγούμενων χρόνων.

 

Η μεγάλη συγκέντρωση αθλητών και γονέων, ίσως μια από τις μεγαλύτερες μιας και η ακαδημία του συλλόγου πλέον αριθμεί περισσότερα παιδιά , σε ποσοστό μεγαλύτερο από 30% , δείχνει ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση και γεμίζει ελπίδα.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός της διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών όλου του συλλόγου, ο Δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Ασβεστά,  ο Τοπικός Σύμβουλος Πεύκων Βασίλης Πολυτσίνος και φυσικά ο Πάτερ Ιωάννης, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος των Μαχητών Πεύκων.

 

Κοντά στο σύλλογο  οι χορηγοί και υποστηρικτές:

Τα Φροντιστήρια Συνεργασία  (Παπανικολάου 98 & Κρυστάλλη) τα οποία δώρισαν δύο πλήρεις υποτροφίες στους τυχερούς  αθλητές του Παιδικού και του Προπαιδικού τμήματος.

Το κατάστημα MR GADGET Πεύκων (Λεωφ. Παπανικολάου 79) το οποίο συμμετείχε προσφέροντας στους αθλητές χρήσιμα Gadgets.

 

Η Χρυσαγορά Ιατρού (Τσιμισκή 31, Στοά), τα Μανιτάρια Κεχαγιά, το ALLEGRO (Μέγαρο Μουσικής) και το THESSBIKE.

 

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Νάστο και την BAKERY NASTOU (Πολυτεχνείου 3, Πυλαία)  για την χορηγία της εξαιρετικής Βασιλόπιτας και των κομματιών που μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια