er

Σημαντική μονομαχία ανάμεσα σε Αίαντα Ευόσμου και Αμύντα

 

Ο Αίας Ευόσμου φιλοξενεί τον Αμύντα την Τετάρτη στις 18:00 για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, σε μια μάχη μεταξύ δύο ομάδων που θέλουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις και η οποία θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι αφήνουν πίσω τους τις δύο σπουδαίες νίκες απέναντι σε Μαρούσι και Ηρακλή και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. «Προερχόμαστε από δύο μεγάλες νίκες που δεν ήρθαν τυχαία, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στην προπόνηση και πιστής υπακοής του πλάνου του προπονητή μας στους αγώνες. Είμαστε αναγκασμένοι να αφήσουμε πίσω τα προηγούμενα νικηφόρα αποτελέσματα και να αντιμετωπίσουμε τον Αμύντα με την ίδια σοβαρότητα», σημείωσε ο 30χρονος φόργουορντ του Αίαντα, Απόστολος Ναούμης.

 

Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν τη δεύτερη νίκη σε δέκα αγώνες μακριά από τον Υμηττό. «Για εμάς ίσως είναι ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου και η ομάδα, καλώς η κακώς, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη χωρίς να είναι πλήρης, όμως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή για το καλύτερο αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Σίγουρα ο Αίαντας βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, με έναν πολύ καλό προπονητή, με μία προσθήκη που ανεβάζει όλο το επίπεδο της κατηγορίας και είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά εμείς πάμε να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες», υπογράμμισε ο 29χρονος γκαρντ, Αντριάνο Τοπάλλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια