er

Πανερυθραϊκός και Καβάλα από αντίθετα άκρα

Ο πρωτοπόρος Πανερυθραϊκός αντιμετωπίζει την τελευταία Καβάλα την Τετάρτη στις 17:00 για την 19η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

 

Οι γηπεδούχοι επιζητούν την 14η νίκη τους στο πρωτάθλημα και όγδοη σε δέκα αγώνες στο γήπεδό τους. «Πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας τη βαθμολογική εικόνα των δύο ομάδων. Η Καβάλα έχει γίνει πιο ανταγωνιστική στις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Πρέπει να προσέξουμε και να παίξουμε, όπως θα παίζαμε και με έναν αντίπαλο που θα διεκδικούσε την κορυφή της Elite League. Κάθε ματς έχει τη σημασία του και πρέπει να μπούμε το ίδιο δυνατά, όπως και στα προηγούμενα, για να πάρουμε μια ακόμη νίκη», τόνισε ο 21χρονος γκαρντ των πρωτοπόρων, Ηλίας Μωραΐτης.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα και καμία εκτός έδρας σε εννιά προσπάθειες. «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί των τελευταίων αγώνων όπου εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι, μη έχοντας όμως την ανάλογη συγκομιδή βάθμων βάσει των εμφανίσεων. Η προσπάθεια της ομάδας θα συνεχιστεί, ελπίζοντας ότι θα παρουσιαζόμαστε ακόμη καλύτεροι ώστε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», τόνισε ο προπονητής της Καβάλας, Νίκος Πενταζίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια