er

Εκοψαν τη πίτα τους οι άνδρες του Ηρακλή-Φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό-Φωτορεπορτάζ

 

Σε οικογενειακό κλίμα το ανδρικό του Ηρακλή έκοψε σήμερα στο «Ιβανώφειο» τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά.

 

Τυχερός ο Τριαντάφυλλος Τζακοπουλος που βρήκε το φλουρί μέσα σε χειροκροτήματα, παρουσία του μεγαλομετόχου Θεόδωρου Ριζούλη.

 

Ο κ.Ριζούλης ευχήθηκε σε όλους, παίκτες, τεχνική ηγεσία και ομάδα υποστήριξης υγεία και ευημερία, τονίζοντας τον στόχο της ομάδας που απηχεί όλης της «κυανόλευκης οικογένειας» και είναι η επιστροφή εκεί που ανήκει ο Ηρακλής ανέκαθεν.

 

Κόπηκαν κομμάτια για τον ΓΣ, το γήπεδο, τον κόσμο της ομάδας, όλους τους παίκτες, προπονητές, διοίκηση, στελέχη, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Λ.Κακιούση. Δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αντώνης Μπεινάς.

Ευχαριστίες από όλους στον κ. Ζαγκότη Χρήστο που προσέφερε στο τμήμα την ευμεγέθη και φρεσκότατη βασιλόπιτα.

 

Πριν την λιτή εκδήλωση η ομάδα έδωσε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο και ευχαριστεί και εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

 

Χθες ο προπονητής Σωτηρης Κοκκινόπουλος υπέβαλλε, για προσωπικούς λόγους, την παραίτησή του από το τεχνικό team της ομάδας. Το τμήμα του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

 

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με εντατικούς ρυθμούς ως και τον αγώνα της Κυριακής (15:00, TV100) με τον Τρίτωνα, που είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια