er

Μπαλογιάννης: «Πολύ ευχαριστημένοι απ’ το επίπεδο που βρισκόμαστε»

 

Ο προπονητής του Αστέρα Σίνδου (Β’ ΕΚΑΣΘ), Γιώργος Μπαλογιάννης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τον Αστέρα Σίνδου:

 

«Είμαστε μια ομάδα που ‘ναι εκτός Θεσσαλονίκης, όχι μακριά απ’ το κέντρο της πόλης βέβαια. Όταν ακόμα ήμουν μικρός, παίζαμε στο χωριό στις αλάνες σε μια παρέα φίλων, πριν πάμε σε μια ομαδική δραστηριότητα οργανωμένη, αθλητική και ήταν τότε στη σκέψη να δημιουργηθεί η ομάδα κάποια στιγμή. Αυτή εν τέλει έγινε μετά από 10-15 χρόνια, όπου είχε γίνει και το κλειστό γυμναστήριο στη Σίνδο. Ο σύλλογος έχει αλλάξει πολλές ονομασίες μέσα σ’ αυτά τα χρόνια. Δική μου σκέψη ήταν κάποια στιγμή να επιστρέψω στη Σίνδο και έτσι ξεκινήσαμε με τον αείμνηστο Χαράλαμπο Δρακουλίδη, ο οποίος ήταν ήδη στην ομάδα».

 

Για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο:

 

«Το επίπεδο είναι αναλόγως αυτό που θα θέλεις εσύ να δημιουργήσεις, δηλαδή να βρεις μια άγουρη γη και την καλλιεργήσεις. Σίγουρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος, σίγουρα υπάρχουν υποδομές, υπάρχει το υλικό, υπάρχουν τα παιδιά που δείχνουν διάθεση για τη μάθηση του αθλήματος, υπάρχουν αθλητές και παιδιά που «διψούν» για να μάθουν και την ιστορία του μπάσκετ. Είμαστε ευχαριστημένοι όσον αφορά όλο αυτό το κομμάτι, προσπαθούμε όλοι μαζί. Με τους ανθρώπους της διοίκησης ήμασταν φίλοι από μικρά παιδιά και κάνουν τα πάντα για την ομάδα».

 

Για την ανδρική ομάδα:

 

«Η ανδρική ομάδα στο παρελθόν ήταν δύο χρόνια σε εθνική κατηγορία. Ο στόχος και το σκεπτικό εξ αρχής ήταν τα παιδιά που αποτελούν τον «κορμό» της ομάδας και είναι ακόμα στο αναπτυξιακό ν’ αποτελέσουν και φέτος τον «κορμό», αλλά και στο μέλλον. Κάναμε και τις προσθήκες δύο πολύ έμπειρων παιδιών, του Σάββα Ηλιάδη και του Φίλιππου Σιώμου, τα οποία είναι πρώτα απ’ όλα εξαιρετικοί χαρακτήρες και εξαιρετικοί στην καθημερινή τους επαφή με τα μικρότερα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να έχει το παιδί ένα πρότυπο το οποίο μπορεί να ‘ναι και δίπλα του».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια