er

Βατός: «Έχουμε καλή “φουρνιά” παιδιών στον Πρωτέα»

 

Ο προπονητής του Πρωτέα Ελευθερίου-Κορδελιού (ΕΚΑΣΘ), Δημήτρης Βατός, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Μεταξύ άλλων, είπε:

 

Για τον Πρωτέα Ελευθερίου-Κορδελιού:

 

«Ο σύλλογος είναι απ’ το 1968 και είναι απ’ τους πιο ιστορικούς συλλόγους στη Θεσσαλονίκη. Το σύλλογο τον πήραμε εγώ με άλλα δύο άτομα πριν 10 χρόνια περίπου και του κάναμε μια «ανακαίνιση», έτσι ώστε να μπορέσουμε ν’ αναπτύξουμε λίγο το άθλημα στην περιοχή. Τα καταφέραμε και σήμερα είμαστε σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Το ανδρικό του συλλόγου ξεκίνησε από χαμηλά, απ’ τη Γ2 και καταφέραμε και το ανεβάσαμε στη Β’ κατηγορία τοπικού με αξιοπρέπεια και ειδικά με μικρές ηλικίες παιδιών. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Από κάτω έχουμε ακαδημία, γύρω στα 130 παιδιά, έχουμε παιδικό, εφηβικό, προπαιδικό, μίνι και τζούνιορ και έχουμε γυναικείο στην Α’ ΕΚΑΣΘ, καθώς και τμήμα νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, μίνι».

 

Για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου:

 

«Επειδή εγώ είχα στο παρελθόν πολλές γυναικείες ομάδες σε όλες τις κατηγορίες και όλες τις ηλικίες, είχα την εμπειρία και γι’ αυτό είπαμε ότι απ’ τη στιγμή που είχαμε ακαδημία με κορίτσια θα έπρεπε να ‘χουμε και ένα γυναικείο τμήμα, ώστε να υπάρχει μια συνέχεια της ομάδος. Στο γυναικείο μας τμήμα, τα 5-6 κορίτσια είναι δικά μας παιδιά. Αυτό γίνεται και στο ανδρικό, έχουμε ένα πολύ καλό προπαιδικό, μια «φουρνιά» που είναι πάρα πολύ καλή και στο άμεσο μέλλον θα τους εντάξουμε στο ανδρικό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια