er

Αήττητος πρωταθλητής χειμώνα και πάλι στην Α΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών ο Κεραυνός Αγίου Παύλου

 

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα ο πρώτος γύρος του «τεράστιου» φετινού πρωταθλήματος της Α΄ ΕΚΑΣΘ ανδρών με αήττητο πρωταθλητή χειμώνα, για άλλη μια χρονιά, τον «συνήθη ύποπτο» Κεραυνό Αγίου Παύλου.

 

Η ομάδα του Δήμου Συκεών, έχει δημιουργήσει πολλά ρεκόρ που δεν πρόκειται ποτέ να καταρριφθούν τα τελευταία χρόνια καθώς αναδεικνύεται σε μόνιμη βάση πρωταθλήτρια χειμώνα, αλλά και πρωταθλήτρια της κατηγορίας και τις περισσότερες φορές χωρίς ήττα.

 

Όλα αυτά φυσικά συμβαίνουν γιατί δεν ανεβαίνει στην επόμενη κατηγορία. Όμως ο λόγος δεν είναι ούτε οικονομικός αλλά ούτε και αγωνιστικός. Το μπάτζετ του συλλόγου φθάνει και περισσεύει όχι μόνο για την Γ΄ Εθνική αλλά και για ακόμη ψηλότερα, ενώ με την αγωνιστική αξία των παικτών του (αν και ορισμένοι είναι μεγάλοι σε ηλικία) μπορεί άνετα να σταθεί άνετα στη Β΄ Εθνική.

 

Η ομάδα είναι πάνω από όλα μια παρέα και έτσι παραμένει αναλλοίωτη, παρά τις αποχωρήσεις και τις προσθήκες παικτών ακόμη και στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Το κλίμα είναι εκπληκτικό και όλοι δηλώνουν έτοιμοι να πανηγυρίσουν έναν ακόμη τίτλο το καλοκαίρι που θα ολοκληρωθεί ο φετινός «μαραθώνιος» της κατηγορίας.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια