Να συνεχίσουν το σερί θέλουν Ψυχικό και Ελευθερούπολη

 

Το Ψυχικό που προέρχεται από τρεις σερί νίκες φιλοξενεί την Ελευθερούπολη που μετρά δύο διαδοχικά ροζ φύλλα αγώνα για την 10η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Σάββατο (17:00).

 

Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στο 6-3, θέλουν να συνεχίσουν την αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα. «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Ελευθερούπολη είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα ιδιαίτερα ταλαντούχα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της και την σεβόμαστε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα στο μισό γήπεδο. Νιώθουμε πολύ όμορφα μετρά από το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων το οποίο μας έχει ανεβάσει ψυχολογικά. Εμείς θέλουμε να παίζουμε κάθε βδομάδα και καλύτερα να μεγαλώσουμε αυτό το σερί, και φυσικά να πετύχουμε  σημαντικές νίκες στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε ο Νικ Παύλος.

 

Σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο ίδιος με έναν τραυματισμό στο δάχτυλο, ο 30χρονος φόργουορντ τόνισε: «Νιώθω πολύ καλύτερα δεν πονάω καθόλου και δεν ήθελα με τίποτα να χάσω το ματς. Πιστεύω θα έπαιζα ακόμα και αν πονούσα».

 

Στον αντίποδα, η Ελευθερούπολη στοχεύει στο να δώσει συνέχεια στις τελευταίες καλές εμφανίσεις. «Μετά από ένα κακό σερί το οποίο πρέπει να αφήσουμε πίσω, κάναμε δύο νίκες με Καβάλα και Αγρίνιο. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Ψυχικό», τόνισε ο σέντερ της ομάδας, Σταύρος Τουτζιαράκης. «Τελευταία μας εικόνα είναι από τις περσινές αναμετρήσεις μας, στα playoffs. Σίγουρα οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές φέτος σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο παίκτης που αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια