Ζητούν αντίδραση Αμύντας και Ηρακλής- Τηλεοπτικό το παιχνίδι

 

Αμύντας και Ηρακλής ΚΑΕ 2022 αναμετρώνται το Σάββατο (17:00) για την 10η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αναζητώντας την επιστροφή στις νίκες.

 

Οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από ήττα στο Μαρούσι, θα διεκδικήσουν την τρίτη τους νίκη. «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή θέλουμε να το προσεγγίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια που παίζουμε στην έδρα μας. Σεβόμαστε βέβαια την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου, αλλά η ομάδα μας προέρχεται από μία ήττα το προηγούμενο Σάββατο και ευελπιστούμε αυτό να αλλάξει, έχοντας τη δύναμη που αντλούμε στο γήπεδο μας. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο πλάνο του προπονητή μέχρι το τέλος και το αποτέλεσμα ελπίζω να μας δικαιώσει», ανέφερε ο 22χρονος γκαρντ Παναγιώτης Καλδής.

 

Ο Ηρακλής μετά την ήττα στο Μεσολόγγι θέλει να γυρίσει στις επιτυχίες και να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις. «Όλοι γνωρίζουμε πως ο Αμύντας είναι μια καλή και δυνατή ομάδα που μέσα στην έδρα της γίνεται ακόμη καλύτερη. Έχουν έντονο, στη φιλοσοφία τους, το παιχνίδι σώμα με σώμα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ physical παιχνίδι. Παρόλα αυτά έχουμε κάνει καλή προετοιμασία οπότε πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας το Σάββατο και να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο 22χρονος γκαρντ, Γιάννης Τσορμπατζόγλου.

 

Τηλεοπτικό το παιχνίδι

 

Για μια ακόμη εβδομάδα μια αναμέτρηση της Elite League Ερρίκος Ντυνάν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής Αμύντας-Ηρακλής 2022 θα μεταδοθεί το Σάββατο στις 17:00 ζωντανά από τα συνεργαζόμενα τηλεοπτικά δίκτυα αλλά και από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Ειδικότερα, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το TV 100 της Θεσσαλονίκης, το Ionian TV, το Ήπειρος TV, το Aeolos TV Λέσβου) και το Ena Channel της Καβάλας, ενώ σε μαγνητοσκόπηση θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 15:00 από το Star Κεντρικής Ελλάδας (Λαμία), το Kontra Channel (Αττική), το Νότος TV (Κρήτη), το Flash Δυτικής Μακεδονίας και Κοζάνης, το FORMedia TV της Λάρισας και το Ionian TV.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια