Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Επταπύργιο για τις ακαδημίες του Παναθλητικού-Φωτορεπορτάζ

 

Διοργανώθηκε χθες η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του Παναθλητικού η οποία γέμισε χαμόγελα σε όλο το Επταπύργιο. Πάνω από 250 αγόρια και κορίτσια των ακαδημιών του συλλόγου συμμετείχαν σε ένα πολυθεματικό εορταστικό πρόγραμμα με πλήθος δραστηριοτήτων όπως: σιντριβάνι σοκολάτας, face painting, glam & jam, make a wish, γράμμα στον Αι Βασίλη, xmas basketball adventures υπό τους εορταστικούς ήχους της dj soti σε συνδυασμό με ένα πλούσιο μπουφέ τον οποίο επιμελήθηκαν οι γονείς των παιδιών.

 

Σε κάθε οικογένεια προσφέρθηκε ένα εντυπωσιακό δώρο από την Apivita που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ενώ δώρα δόθηκαν και στους λιλιπούτειους νικητές των basketball adventures.

 

«Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε 2 μέρη για λόγους χωρητικότητας και αποφυγής συνωστισμού ενώ στο ενδιάμεσο της εκδήλωσης, αισθητή ήταν και η παρουσία του Αι Βασίλη που μοίρασε δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά ενώ βγήκε πλέον και την απαραίτητη selfie με τα μικρά μας αστεράκια.

 

Συνέχεια στο εορταστικό κλίμα θα δώσουν τα αγωνιστικά τμήματα των αγοριών για τα οποία έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση αύριο Παρασκευή με την παρουσία ενός υψηλού προσκεκλημένου ενώ τέλος η γιορτή της αγωνιστικών τμημάτων κοριτσιών θα λάβει χώρα την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου μετά το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και συγχαίρουμε την υπεύθυνη της εκδήλωσης Κάλι Αποστολίδου, και το σύνολο των προπονητών του συλλόγου για την εξαιρετική οργάνωση μιας τόσο σημαντικής δράσης του συλλόγου

 

Ευχαριστούμε και όλα τα κορίτσια του τμήματος κορασίδων για την πολύτιμη συνδρομή τους στα θεματικά προγράμματα

 

Ευχαριστούμε επίσης τον κο Γιαπουτζή και την εταιρεία Καρύδια Γουμένισσας - Walnut micro farms για την ευγενική χορηγία σε όλα τα παιδιά», αναφέρει η ανακοίνωση

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια