Εύκολη επικράτηση στα Ανω Λιόσια για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Τι δήλωσαν Νίκλας και Νικολοπούλου-Φωτορεπορτάζ

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός επικράτησε στη Ζωφριά του Εύνικου μ 81-58.

 

Διαιτητές: Ορφανός Ιορδ.-Καλογριάς-Λεβεντάκος

Δεκάλεπτα: 19-36, 36-47, 50-66, 58-81

Εύνικος (Βελτσίστας): Καραγιάννη, Εμμανουηλίδου, Πολυμένη 10(2), Τσιανάκα, Ζουρνή 6, Κεσσέ 2, Μίχου, Τζόουνς 10, Κωτσίνη, Ναυροζίδου 8(2), Στογιανόφσκα 10.

Ολυμπιακός (Νίκλας): Αγραφιώτη, Σταμολάμπρου 12, Σταμάτη 4, Σπυριδοπούλου 8(2), Σύρρα 1, Γκούσταφσον 33, Νικολοπούλου 8(2), Δίελα, Αυτζή 3(1), Σουκ 12, Σκόριτς.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Θάνος Νίκλας: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ καλή χρονιά στον κόσμο και υγεία γιατί είναι το σημαντικότερο. Όσον αφορά το παιχνίδι προερχόμαστε από μια δύσκολη συγκυρία, αφού χάσαμε ένα στόχο την προηγούμενη Παρασκευή. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνονται τα κορίτσια σε κάποια τάιμ άουτ που παίρνουμε και σε κάποιες οδηγίες που δίνουμε. Σίγουρα έχουμε να διορθώσουμε πάρα πολλά, δεν έχουμε άλλο περιθώριο αφού σε τρεις μήνες τελειώνει η σεζόν και πρέπει να δίνουμε το 110%, στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να τελειώσουμε ως πρωταθλητές όπως ήμασταν και πέρσι. Έχω την ευτυχία να είμαι προπονητής στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, με τις καλύτερες παίκτριες και αυτό θα το αποδείξουμε όταν θα έρθει η ώρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εύνικου ήταν πολύ ανταγωνιστική όπως το περιμέναμε».

 

Αγγελική Νικολοπούλου: «Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είναι δομημένο το πρωτάθλημα δεν έχουμε άλλη επιλογή. Σίγουρα και με τους αγώνες της Ευρωλίγκα είναι πολύ κουραστικό το πρόγραμμα για εμάς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και θα συνεχίσουμε με πιο δυνατούς ρυθμούς». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια